Telekom: ATENTIONARE Facuta pentru TOTI Clientii din Romania

Telekom a emis o atentionare extrem de importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stie toata lumea, si sa respecte, acum.

Telekom inselaciuni

Telekom a emis astazi o atentionare foarte importanta pentru toti clientii din Romania, una care ar trebui sa ajunga la urechile tuturor oamenilor pentru ca este vorba despre un mesaj de care toti ar trebui sa stim. Mai exact, cei de la Telekom isi atentioneaza clientii in legatura cu fraudele care au loc tot mai des in Romania, si de care din pacate nu se poate scapa, iar asta pentru ca pandemia de Coronavirus i-a fortat pe unii hoti sa se reprofileze pentru a face bani.

Telekom completeaza lista operatorilor de telecomunicatii care in aceasta perioada emit avertizari pentru clientii din toata tara, cei de la Digi, Orange, Vodafone facand acelasi lucru in ultima saptamana. Toti spun fix acelasi lucru, ca oamenii sa nu se lase pacaliti de telefoanele venite de la persoane necunoscute, persoane care au un singur scop, sa fure datele personale ale celor care folosesc serviciile operatorilor de telecomunicatii din toata tara.

Telekom: ATENTIONARE Facuta pentru TOTI Clientii din Romania

Telekom spune ca in momentul in care clientii sai sunt sunati de catre cineva care le cere informatii precum numele, prenumele, CNP-ul, numarul cardului bancar, codul CVV2, sau PIN-ul, ar trebui sa inchida imediat. Aceasta persoana este un hot care incearca sa fure datele de identificare ale persoanei pentru a ii clona cardul si a fura banii de pe el, iar informatiile pe care Telekom le ofera acum sunt fix aceleasi pe care le vedem de la alti operatori.

În perioada aceasta, în mediul online, se desfășoară o campanie de phishing prin care utilizatorii sunt informați că pot…

Publicată de Telekom Romania pe Joi, 11 iunie 2020

Telekom spune ca ai sai angajati nu suna clientii pentru a cere asemenea date de identificare, deci toti trebuie sa fim extrem de vigilenti pentru a nu le da hotilor motive sa ne fure informatiile. Majoritatea dintre ei nu au scrupule, si nu sunt interesati de altceva decat sa preia datele noastre pentru a ne fura banii, iar Telekom incearca sa ne ajute sa ne protejam, asa cum fac si ceilalti operatori de telecomunicatii cu ai lor clienti din tara.

Telekom nu-si poate ajuta clientii de fiecare data cand sunt pacaliti de catre persoanele de acest gen, asa ca incercati intotdeauna sa fiti foarte vigilenti pentru ca nu se stie vreodata cine incearca sa va fure datele.