DACIA Duster 2021: Decizia IMPORTANTA Asteptata de Romani

DACIA Duster 2021 are o decizie foarte importanta steptata de catre foarte multi romani, dar producatorul de la Mioveni inca nu dezvaluie ceva despre ea.

DACIA Duster 2021 testare

DACIA Duster 2021 este unul dintre cele doua noi modele de SUV-uri care vor fi lansate in cursul anului viitor de catre producatorul de la Mioveni, iar foarte multi dintre romani asteapta si o decizie foarte importanta. Mai exact, multi dintre romani asteapta sa vada DACIA Duster 2021 testata pe drumurile publice in aceasta versiune, iar asta pentru ca daca acest lucru se va intampla, iar masina va aparea camuflata, atunci e clar ca va avea si schimbari de design.

DACIA Duster 2021 a avut pana acum anuntate modificari pentru interior, pentru piese, iar per total noua versiune este prezentata ca un “facelift”, adica in mod teoretic ar trebui sa existe si schimbari pentru design. Ca vor fi mari, ca vor fi mici, DACIA Duster 2021 ar trebui testata pe drumurile publice in noua versiune, si indiferent de cat de mici vor fi schimbarile de design, ele ar trebui sa fie camuflate de catre producator, asa cum s-a intamplat si cu alte modele.

DACIA Duster 2021: Decizia IMPORTANTA Asteptata de Romani

DACIA Duster 2021 este asteptata cu multe schimbari preluate de la modelele de SUV-uri pe care le vinde deja Renault in diverse zone de pe glob, inclusiv sub brand-ul Duster, in special in America de Sud. Vorbim despre modificari pentru consola centrala, pentru volan, pentru schimbatorul de viteze, si pentru alte elemente de interior, DACIA Duster 2021 urmand a avea un look mai modern la interior, dar poate ca asta se va intampla si la exterior.

DACIA Duster 2021 nu a fost deocamdata vazuta pe drumurile publice din Romania, deci decizia de a o testa aici nu ar fi fost luata, sau a fost luata, dar masina vine fara schimbari de design, deci nu e ceva de ascuns la ea. Indiferent de situatie, DACIA Duster 2021 este in lucru si urmeaza sa aduca o reimprospatare a gamei de masini pe care DACIA le vinde in momentul de fata, compania avand nevoie de o crestere a vanzarilor in toata lumea.

DACIA Duster 2021 ar urma sa fie prezentata undeva in urmatorul an, fie ca la salonul auto de la Paris din 2020, fie ca la cel din Geneva, din 2021, dar pana la finalul anului 2021 ar trebui sa fie prezentata, si poate chiar lansata.