Huawei: Decizia pentru MATE 40 Pro cu Un Impact IMPORTANT

Huawei a luat o decizie foarte importanta pentru MATE 40 Pro, care va avea un impact urias asupra lansarii telefonului, iata ce se va intampla in toamna.

Huawei MATE 40 Pro lansare

Huawei a luat pentru MATE 40 Pro o decizie foarte importanta care va avea si un impact urias pentru lansare anoului model de telefon mobil, si vorbim doar despre vesti bune pentru toti clientii. Mai exact, cei de la Huawei merg in continuare cu lansarea MATE 40 Pro in aceasta toamna, in ciuda pandemiei de Coronavirus, dar si a tuturor problemelor care au fost aduse de catre noile sanctiuni care au fost impuse de catre SUA impotriva sa la nivel global deja.

Huawei urmeaza sa lanseze MATE 40 Pro in octombrie, insa nu e clar daca vorbim doar despre prezentare, sa e vorba si despre lansarea in magazine, dar chiar si asa, planurile sunt similare cu cele din 2019. Atunci Huawei a lansat seria anterioara in septembrie, si a inceput vanzarile in octombrie, iar in cazul MATE 40 Pro lucrurile ar putea fi destul de similare, daca exista din partea chinezilor dorinta de a avea parte de un succes mai mare decat in 2019.

Huawei: Decizia pentru MATE 40 Pro cu Un Impact IMPORTANT

Huawei se asteapta ca MATE 40 Pro sa se vanda in 8 milioane de exemplare in 2020, o cifra destul de ambitioasa vand in vedere problemele cu lipsa aplicatiilor si serviciilor de la Google. China poate genera vanzari de acest gen pentru MATE 40 Pro, insa Huawei are nevoie si de vanzari internationale pentru a putea reusi sa inregistreze succesul dorit cu telefoanele sale, astfel ca ramane de vazut in ce masura va si reusi ceea ce isi propune in momentul de fata.

Huawei va include in MATE 40 Pro un nou chip Kirin 1000, sau 1020, care este produs folosind un proces de fabricatie de 5nm multumita TSMC, compania avand pana in septembrie timp sa isi produca aceasta componenta. Dupa septembrie intra in vigoare sanctiunile impuse de catre SUA, iar Huawei ramane fara capacitatea de a-si mai fabrica componentele de acest gen, insa pentru MATE 40 Pro a facut deja un stoc suficient pentru a se asigura ca telefonul va fi lansat.

Huawei va include in MATE 40 Pro foarte multe noutati interesante, iar asta ar putea creste si pretul de vanzare al telefonului, dar mai multe vom afla abia mai aproape de evenimentul de prezentare al noului model de telefon.