Netflix Romania: Raspuns la Marea NEMULTUMIRE a Abonatilor

Netflix Romania a oferit in sfarsit un raspuns pentru marea nemultumire a abonatilor din toata tara, iata ce a declarat compania pentru romanii suparati.

Netflix licente

Netflix Romania ofera astazi si un raspuns pentru cea mai mare nemultumire a abonatilor din tara noastra, unul pe care multi il stiau deja, dar pe care altii il afla abia acum. Netflix Romania spune in mod clar prin intermediul unui mesaj de pe reteaua de socializare Facebook faptul ca licentele impiedica distribuirea continutului care in alte tari exista, dar in Romania nu, ceva ce desigur ca foarte multa lume stia deja de ceva vreme.

Netflix Romania nu explica si de ce noi platim la fel de mult pe abonamente precum clientii din alte tari, dar primim mai putin continut, raspunsul la aceasta intrebare fiind unul mult mai interesant. Diferentele de continut intre Netflix Romania si alte tari sunt foarte mari, insa diferentele de pret sunt inexistente in foarte multe cazuri, ceea ce nu prea e corect, insa probabil ca pentru asta nu vom primi prea curand vreun raspuns oficial.

Netflix Romania: Raspuns la Marea NEMULTUMIRE a Abonatilor

Netflix Romania lanseaza lunar cateva zeci de noi filme si seriale, fie ca este vorba despre creatii originale, fie ca este vorba despre unele licentiate, insa ele reprezinta cam jumatate din ceea ce se lanseaza in alte tari. Netflix Romania este intotdeauna in urma celolrlate tari in care platforma este activa in momentul de fata, si asta va ramane intotdeauna o foarte mare problema pentru toti cei care platesc pentru continutul de care se bucura acum.

Dacă ar fi după noi, am pune toate filmele și serialele ever.

Publicată de Netflix pe Joi, 11 iunie 2020

Netflix Romania nu va rezolva problema discrepantei privind continutul dintre diverse tari pentru ca nu e chiar atat de simplu sa faca acest lucru, astfel ca n-ar trebui sa ne asteptam ca aceasta problema sa se rezolve. Problema cu licentele exista de foarte multi ani de zile, si nu doar pentru Netflix Romania, ci si pentru multe alte servicii, insa ea este cel mai usor vizibila in cazul filmelor si serialelor care la noi nu ajung din cauza problemelor de licentiere.

Netflix Romania ramane totusi una dintre cele 2 mari platforme de streaming video la cerere din Romania, fara a se sti foarte clar cam cati abonati are in momentul de fata.