BRD Romania: Anuntul cu o SURPRIZA Buna pentru TOTI Romanii

BRD Romania a facut un anunt cu o surpriza buna pentru toti romanii, iata ce mesaj vine de la banca, si de ce ne putem bucura multumita ei acum.

BRD Romania fits

BRD Romania a facut un anunt cu o surpriza foarte buna pentru toti romanii, si vorbim despre o noua schimbare care este facuta pentru a preveni raspandirea Coronavirus si mai mult in Romania. Mai exact, cei de la BRD Romania au anuntat ca de ieri a inceput Festivalul International de Teatru de la Sibiu, FITS, insa spre deosebire de editiile anterioare, de aceasta data totul se va desfasura exclusiv online pentru cei interesati.

BRD Romania spune ca in urmatoarele 10 zile vor avea loc exclusiv online nu mai putin de 138 de evenimente pentru toti romanii care sunt dornici sa urmareasca reprezentatiile. Festivalul International de Teatru de la Sibiu era unul dintre cele mai importante evenimente anuale din Romania, insa pentru ca starea de alerta restrictioneaza posibilitatea de a organiza anumite evenimente, cei de la BRD Romania sustin organizarea reprezentatiilor exclusiv online.

BRD Romania: Anuntul cu o SURPRIZA Buna pentru TOTI Romanii

BRD Romania sponsorizeaza acest tip de evenimente asa cum si alte banci, sau mari companii, sustin organizarea altor evenimente culturale importante in Romania in aceasta perioada. Foarte multe reprezentantii culturale s-au mutat in mediul online din cauza faptului ca masurile de restrictie din starea de alerta nu permit organizarea lor in aer liber, sau in spatiile inchise, si pana la urma, deciziile de a sustine artistii sunt foarte bune.

Viitorul este al celor care merg la teatru şi din sufragerie! Astăzi începe Festivalul Internaţional de Teatru de la…

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Vineri, 12 iunie 2020

BRD Romania nu a organizat, ca alte banci, sesiuni speciale pe Facebook in care sa prezinte reprezentantii ale celor mai populari artisti, sau actori, din Romania, asa cum fac alte companii, dar macar sustine FITS. E important ca in aceasta perioada lumea sa isi poata vedea artistii favoriti, iar acestia din urma au nevoie de sustinere din cauza inchiderii teatrelor, asa ca tot ceea ce vedem acum si de la BRD Romania este de bun augur, si poate fi un precursor pentru mai multe surprize.

BRD Romania nu va transmite pe pagina sa de pe Faecbook reprezentantiile de la FITS, astfel ca va trebui sa urmariti pe webste-ul oficial al evenimentului toate reprezentatiile care au loc acolo.