GTA 6: Motivul REAL al Lansarii Intarziate Dezvaluit OFICIAl

GTA 6 atentie

GTA 6 are in sfarsit dezvaluit in mod oficial motivul real din cauza caruia lansarea este intarziata, si din cauza caruia foarte multi fani ai seriei de jocuri de la Rockstar Games au de asteptat atat de mult pentru noul titlu, foarte important pentru multa lume.

GTA 6 are lansarea intarziata din cauza faptului ca GTA 5 este pregatit intr-o versiune imbunatatita pentru Playstation 5, iar schimbarile par sa fie destul de mari, deci o buna parte din echipa care dezvolta aceasta serie de jocuri este concentrata pe titlul vechi.

GTA 6 mai mult ca sigur nu are parte de atentia intregii echipe de dezvoltatori ai Rockstar Games care se ocupa de Grand Theft Auto, si asta inseamna ca mai avem destul de asteptat pana cand noua versiune va fi intr-un final lansata pentru noi, din pacate.

GTA 6 are, din diverse zvonuri, anuntata o data de lansare pentru final de an 2021, sau 2022, si e usor de crezut asta din moment ce versiunea imbunatatita a GTA 5 pentru Playstation 5 va fi lansata in 2021, deci va avea parte de atentie serioasa de la Rockstar inca mai bine de jumatate de an.

GTA 6 nu este deocamdata o prioritate pentru Take Two si Rockstar Games, ambele companii fiind concentrate mai mult pe Playstation 5, si actualul joc care le genereaza venituri foarte mari, GTA 5, deci trebuie sa mai avem rabdare, multa.