DIGI Romania: Vestea GROZAVA la care Sperau Multi Clienti

DIGI Romania a facut un anunt care vine ca o veste grozava pentru foarte multi clienti din tara, o lunga dorinta fiind in sfarsit indeplinita.

DIGI Romania barcelona

DIGI Romania a publicat astazi un anunt cu o veste grozava la care sperau de ceva vreme foarte multi clienti, si iata ca vestile bune au venit in sfarsit pentru cei care au avut rabdare in ultimele luni. Mai exact, mai jos puteti vedea mesajul DIGI Romania cu privire la meciurile din La Liga pe care clientii sai din Romania urmeaza sa le vada in cadrul platformei sale de servicii de telviziune in cursul acestui weekend, si vorbim de meciuri cu multe vedere.

DIGI Romania spune ca azi de la ora 23:00 urmeaza sa aiba loc meciul Mallorca – Barcelona, si daca va era dor sa-l revedeti pe Lionel Messi, atunci in aceasta seara veti avea ocazia de a-l revedea facand magii pe teren. Maine de la ora 20:30 cei de la DIGI Romania vor transmite meciul Real Madrid – Eibar, alta spectacol cu foarte multe vedete din capitala Spaiei, iar ambele vor fi disponibile inclusiv in format 4K pentru cei care au extraoptiunea.

DIGI Romania: Vestea GROZAVA la care Sperau Multi Clienti

DIGI Romania a reinceput sa transmita meciurile de fotbal din cele mai mari competitii sportive europene dupa ce s-a luat treptat decizia ca ele sa reinceapa dupa ce numarul de infectari cu Coronavirus in tarile respective a inceput sa scada. Asta inseamna ca de mai bine de o saptamana putem vedea meciurile de fotbal din Germania, iar acum le putem vedea inclusiv pe cele din Spania, insa DIGI Romania nu se opreste doar aici cu surprizele.

Azi și mâine vezi campionatul Spaniei în 4K! ⚽️⚽️Azi, de la 23:00, ai Mallorca – Barcelona, iar mâine, de la 20:30, urmărești Real – Eibar! Activează 4K: http://bit.ly/vezi-4K

Publicată de DIGI Romania pe Sâmbătă, 13 iunie 2020

DIGI Romania urmeaza sa inceapa sa transmita si meciurile de fotbal din Premier League in perioada imediat urmatoare, iar aici vorbim despre o veste foarte buna, pentru ca si acolo exista foarte multe vedete pe care oamenii asteptau sa le vada. DIGI Romania va transmite Premier League doar in format HD, nu si in format 4K, astfel ca acolo va trebui sa va multumiti doar cu formatul HD, dar in curand va exista cu siguranta si un upgrade la 4K.

DIGI Romania va incepe sa redea inclusiv Liga 1 de saptamana viitoare, decizia privind reinceperea competitiei romanesti fiind deja luata de catre autoritatile din tara noastra deja.