LIDL Romania: Anuntul SURPRIZA, ce Primesc GRATUIT Clientii

LIDL Romania a facut un anunt surpriza pentru toti romanii, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea, si cum poti obtine ce ofera in tara.

LIDL Romania gratuit

LIDL Romania face astazi un anunt care mai mult ca sigur va bucura si extrem de multi clienti din Romania, iar asta pentru ca a pregatit o surpriza uriasa de care se poate bucura foarte multa lume. Cei de la LIDL Romania profita de vara pentru a promova inghetata unui cunoscut producator, iar pentru a atrage si mai mult interes din partea romanilor, s-a gandit sa faca un concurs prin care le ofera gratuit si 100 de vouchere incepand de acum.

LIDL Romania are concursul organizat in cadrul website-ului sau, acolo unde ofera si o multitudine de alte surprize care au legatura cu inghetata, ceea ce desigur ca va bucura foarte multa lume. Cele 100 de vouchere pe care LIDL Romania le ofera pentru clientii sai au valoarea de 50 de LEI, astfel ca va puteti cumpara mai multa inghetata, daca va place, iar cum zilele vor deveni tot mai calduroase, cu siguranta va veti putea bucura de ea.

LIDL Romania: Anuntul SURPRIZA, ce Primesc GRATUIT Clientii

LIDL Romania nu organizeaza acest concurs in magazinele sale din Romania, ci online, astfel ca in website-ul sau aveti toate informatiile cu privire la ceea ce trebuie sa faceti pentru a castiga. Va trebui sa va uitati cu foarte mare atentie la tot ceea ce spune acolo LIDL Romania, iar asta pentru ca exista o serie de informatii speciale cu privire la ceea ce este necesar pentru a participa la concurs, si va trebui sa le respectat cu strictete.

Familiile Poftescu și Gustescu te invită să urmărești Poveștile Înghețatei, alături de un desert Gelatelli care să te…

Publicată de Lidl Romania pe Vineri, 12 iunie 2020

LIDL Romania organizeaza in mod regulat concursuri pentru clientii said in toata tara, iar ceea ce vedem acum nu este ceva neobisnuit decat daca ne gandim la faptul ca valoarea voucherelor e totusi mica. In ciuda acestui lucru, daca sunteti interesati sa castigati de la LIDL Romania unul dintre vouchere, ar fi bine sa profitati de ocazie pentru ca veti avea ocazia de a cumpara ceea ce va intereseaza de la lantul de magazine din Romania.

LIDL Romania are acest concurs disponibil pentru o perioada limitata de timp, asa ca inscrieti-va din timp deoarece vor fi multi oameni interesati sa profite de aceste oferte foarte bune din tara.