Vodafone: Romanii BUCURATI de o Noua Mare SURPRIZA Anuntata

Vodafone isi bucura romanii din toata tara cu o mare surpriza pe care a anuntat-o cu doar cateva ore in urma, iata ce le ofera tuturor clientilor acum.

Vodafone calitate

Vodafone continua sa-si surprinda in mod foarte pozitiv clientii din Romania cu o surpriza extrem de buna pe care a anuntat-o cu doar o ora in urma, si e ceva ce ne arata ca exista in continuare interes pentru a ne face fericiti. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat ca incepand cu data e 15 iunie urmeaza sa includa inca 4 canale HD in grila de programe Vodafone TV, astfel ca tot abonatii sai vor avea mai multe motive sa se uite la televizor.

Vodafone a anuntat ca incepand cu data de 15 iunie va include in oferta sa programele TV Viasat Nature HD (pozitia 188), Viasat Explore HD (pozitia 189), TV Paprika HD (pozitia 191) si Film Cafe HD. Vodafone spune deasemenea ca are exclusivitate in Romania pentru transmiterea postului de televiziune TV Paprika HD, astfel ca daca sunteti abonat, va veti putea bucura de ceva de care alti romani nu au parte pentru abonamentele TV.

Vodafone: Romanii BUCURATI de o Noua Mare SURPRIZA Anuntata

Vodafone a inclus in ultimele saptamani foarte multe canale TV noi pentru abonatii sai din Romania, iar cele 4 in format HD vin ca o surpriza foarte placuta pentru abonati. Din pacate inca nu exista suficient de multe canale HD pentru toate posturile transmise de catre furnizorii de servicii de televiziune, insa e bine ca Vodafone extinde disponibilitatea pentru acest tip de posturi, si ar fi bine ca inclusiv ceilalti operatori sa faca acelasi lucru.

Avem o veste bună pentru pasionații de gătit, filme sau explorarea naturii: din 15 iunie adăugăm 4 canale HD în grila…

Publicată de Vodafone Romania pe Sâmbătă, 13 iunie 2020

Vodafone a lansat multe surprize placute pentru abonatii sai in perioada starii de urgenta pentru a motiva lumea sa mai ramana in case, unele continuand inclusiv in perioada starii de alerta. E normal sa se intample acest lucru din moment ce Vodafone are atat de multi clienti, si trebuie sa le ofere mai multe motive pentru a continua sa se protejeze impotriva unei posibile infectari cu noul Coronavirus, care inca e periculos in tara noastra.

Vodafone va oferi aceste noi posturi de televiziune HD pentru toata lumea inceapand cu data de 15 iunie, astfel ca ar trebui sa faceti o rescanare a grilei voastre de canale.