WhatsApp: Functia GROZAVA pe care o Asteptam de Mult Timp

WhatsApp are o noua functie grozava pe care o asteptam de foarte mult timp, iata ce va ajunge in telefoanele noastre, si cat de important va fi.

WhatsApp interior

WhatsApp este o platforma de mesagere cu peste 2 miliarde de utilizatori in toata lumea, iar pentru ei compania din spatele aplicatiei lucreaza la o serie de imbunatatiri foarte importante. Despre una dintre ele vorbim astazi, si este o functie noua care ne va oferi posibilitatea de a descoperi care dintre fisierele primite prin aplicatia WhatsApp ocupa mult spatiu in telefoanele noastre, aceasta fiind o imbunatatire a functionalitatii care permitea vizualizarea conversatiilor care ocupa cel mai mult spatiu.

WhatsApp urmeaza sa aiba o sectiune speciala in care vom putea vedea fisierele de mari dimensiuni care sunt stocate in conversatii, si le vom putea sterge rapid pentru a elibera spatiu. WhatsApp va permite si sortarea acestora in fucntie de poze, clipuri video, sau mesaje audio, astfel ca vom putea sti foarte rapid si ce anume stergem, aceasta functie noua fiind ceruta de foarte multa vreme, dar e bine ca ea este implementata intr-un final pentru telefoane.

WhatsApp: Functia GROZAVA pe care o Asteptam de Mult Timp

WhatsApp interior stocare

WhatsApp va implementa deasemenea si optiunea de a vedea care dintre fisierele din conversatiile noastre au fost retrimise de catre alte persoane, si in aceasta situatie e mai probabil sa dorim sa le stergem. Aceasta optiune e si mai buna pentru ca in general fisierele retrimise nu sunt tocmai importante pentru utilizatorii WhatsApp, astfel ca o optiune de a le sterge cu prioritate pe acelea este ceva ce ar putea ajuta oamenii sa elibereze mult spatiu ocupat inutil.

WhatsApp interior sortare

WhatsApp va permite deasemenea sortarea pozelor in functie de momentul in care au fost primite in telefoanele noastre, astfel ca le vom putea sterge rapid si pe cele mai vechi dintre ele. Tot ceea ce vedem acum pregatit pentru lansare in cadrul aplicatiei WhatsApp reprezinta o schimbare de foarte bun augur pentru toata lumea, asa ca nu putem decat sa speram ca aceste modificari vor fi intr-adevar oferite pentru noi cand vor fi gata.

WhatsApp lucreaza la aceasta functionalitate in momentul de fata, ea fiind descoperita in versiunea beta a aplicatiei pentru Android, deci ramane de vazut cand va fi 100% pregatita pentru a fi lansata.