HBO Go: OFICIAL, Platforma DISPARE, Cu ce va fi Inlocuita

HBO Go va disparea, un anunt oficial fiind facut de catre compania HBO cu privire la planurile pe care le are in legatura cu platforma de streaming.

HBO Go dispare

HBO Go dispare, anuntul fiind facut in mod oficial de catre compania HBO pentru intreaga lume, deci nu mai exista dubii cu privire la viitorul platformei de streaming video la cerere. HBO Go dispare pentru ca HBO vrea sa se concentreze pe HBO Max, noua platforma de streaming video la cerere care a fost lansata cu doar cateva saptamani de zile in urma, aceasta avand mai mult continut pentru toti abonatii, dar fiind si ceva mai scumpa, din pacate.

HBO Go face aceasta schimbare incepand din SUA, acolo unde are acum trei aplicatii de streaming video pentru clienti, HBO Go, HBO Now, si HBO Max, ceea ce e putin cam confuz pentru multi abonati. Pentru a clarifica lucrurile, cei de la HBO au decis sa renunte complet la HBO Go incepand cu 31 iulie, initial in SUA, aplicatiile HBO Now urmand a fi redenumite in HBO, iar HBO Max va ramane cu aceeasi denumire in continuare, si desigur cu acelasi pret.

HBO Go: OFICIAL, Platforma DISPARE, Cu ce va fi Inlocuita

HBO Go exista de ani de zile in multe zone de pe glob, inclusiv in Romania, iar unii dintre clientii din SUA isi pot folosi deja conturile pentru a accesa HBO Max, iar acelasi lucru va fi oferit inclusiv in alte zone de pe glob. Strategia pentru a elimina HBO Go din Romania probabil ca exista, dar procesul este inca foarte departe de a fi pus in aplicare de catre companie, iar asta pentru ca HBO Max nu va ajunge chiar atat de repede in tara noastra, din pacate.

“Acum că HBO Max s-a lansat și este distribuit pe scară largă, putem implementa câteva modificări semnificative ale ofertei noastre de aplicații din SUA Ca parte a acestui plan, vom pune la dispoziție serviciul nostru HBO GO din SUA. Intenționăm să eliminăm aplicația HBO GO din platforme primare la 31 iulie 2020. Majoritatea clienților care au folosit în mod tradițional HBO GO pentru a transmite programarea HBO pot acum face acest lucru prin HBO Max, care oferă acces la toate HBO împreună cu multe altele. În plus, aplicația HBO NOW și experiența desktop vor fi redistribuite la HBO.”

HBO Go va ramane in Romania pentru, cel mai probabil, cel putin inca un an de zile, iar asta deoarece problemele cu licentierea de continut vor tine HBO Max departe de tara noastra pentru o perioada de timp. In ciuda acestui lucru, HBO Go va disparea si din Romania la un moment dat, iar toti abonatii vor fi cel mai probabil trecuti la noua platforma cu abonamente mai scumpe, si mai putine gratuitati de la operatori, ceea ce era inevitabil, pana la urma.

HBO Go este una dintre cele doua mari platforme de streaming video la cerere din Romania, cealalta fiind Netflix, dar in mod public nu se stie clar cam cati abonati au cele doua platforme.