Vodafone: Anuntul GROZAV care-i Vizeaza pe Clientii Romani

Vodafone a facut un anunt grozav pentru abonatii sai din Romania, iata ce ofera grupul de telecomunicatii pentru toata lumea chiar in acest moment.

Vodafone cartonase

Vodafone are pentru abonatii sai din Romania o noua veste foarte buna, una care ar trebui sa ajunga la urechile tuturor oamenilor, iar asta pentru ca e vorba despre ceva ce va bucura foarte multa lume. Mai exact, cei de la Vodafone le spun clientilor din Romania ca plata facturii prin intermediul platformei online MyVodafone le aduce premii de care se vor putea bucura, dar numai daca aleg sa nu mearga intr-un magazin pentru a face asta.

Vodafone readuce in atentia clientilor sai promotia Mystery Box, una care vine cu surprize foarte bune pentru toti cei dornici sa profite de ofertele grozave pe care le are operatorul. Vodafone le ofera clientilor care isi platesc facturile online o serie de cartonase de fiecare data cand fac o asemenea actiune, iar cartonasele sunt cele care pot fi folosite pentru a intra in posesia diverselo premii care sunt oferite de catre operator.

Vodafone: Anuntul GROZAV care-i Vizeaza pe Clientii Romani

Vodafone combina cartonasele in colectii, iar pentru a putea intra in posesia vreunuia dintre premiile care au fost gandite de catre operator e nevoie ca o persoana sa adune 12 cartonase dintr-o asemenea colectie. In momentul in care se intampla acest lucru, cei de la Vodafone le permit clientilor sa aleaga unul dintre premiile care sunt oferite, si vorbim despre cateva surprize foarte interesante pe care oamenii le pot lua de la grup acum.

Ce se întâmplă când îți plătești factura? Primești cartonașe.Iar când îți reîncarci cartela? Primești cartonașe. Ai…

Publicată de Vodafone Romania pe Vineri, 12 iunie 2020

Vodafone ofera in aceasta promotie nu mai putin de 12 televizoare Phillips, 25 de premii a cate 500 de euro fiecare, 1000 de vouchere pentru HBO Go gratuit timp de o perioada de 6 luni de zile. Mai mult decat atat, Vodafone ofera si 100 de vouchere eMAG care au valoarea de 400 de LEI, astfel ca daca ascultati ceea ce spune operatorul si va platiti factura online, puteti obtine un premiu care sa va aduca multa bucurie pentru ca ele nu sunt de ignorat.

Vodafone desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti interesati sa profitati de tot, ar fi bine sa va grabiti inainte ca promotia sa dispara din cadrul magazinului online.