WhatsApp: Noua Functie SECRETA Descoperita pentru Aplicatie

WhatsApp are o noua functie secreta descoperita pentru aplicatia dedicata telefoanelor, iata ce a fost ascuns pana in momentul de fata de utilizatori.

whatsapp reverificare

WhatsApp are o noua functie secreta descoperita in cadrul aplicatiei pentru telefoanele mobile, si vorbim despre ceva care cu siguranta ar fi extrem de util pentru foarte multi utilizatori in aceasta perioada. WhatsApp urmeaza sa implementeze o noua functie care va oferi posibilitatea de a cauta pe Google Search imaginile pe care le primim de la diverse persoane prin intermediul platformei de mesagerie, si astazi vorbim despre telefoanele cu sstem de operare iOS.

WhatsApp a avut o functie similara dezvaluita pentru Android cu ceva timp in urma, insa acum vedem ca ea ar trebui sa ajunga inclusiv pe telefoanele iPhone, poate chiar in fix aceeasi forma. Practic, in momentul in care primim o imagine de la o persoana, iar ea faceparte dintr-un lant de redistribuiri prin WhatsApp, minim 4, in locul butonului pentru a retrimite imaginea unei alte persoane, avem unul care va permite cautarea ei prin motorul Google Search.

WhatsApp: Noua Functie SECRETA Descoperita pentru Aplicatie

WhatsApp reverificare cautari

WhatsApp afiseaza o notificare in momentul in care apasam butonul pentru a cauta acea imagine prin Google Search, ea fiind automat incarcata un motorul de cautare, si cautata pentru a se vedea daca e real ceea ce prezinta. Masura pe care WhatsApp o implementeaza este si una menita sa mai reduca distributia de stiri false in cadrul platformei, deci in final vorbim despre o schimbare menifa sa fie spre binele utilizatorilor din intreaga lume, daca va fi si utila.

WhatsApp lucreaza de multa vreme la aceasta functie pentru aplicatia dedicata Android, si se pare ca vrea sa o aduca si in iPhone, doar ca deocamdata nu se stie cam cand ar putea sa faca asta. Avand in vedere ca se lucreaza de atat de mult timp la aceasta functie, e de asteptat ca procesul de dezvoltare sa mai dureze, iar WhatsApp sa nu aiba lansata noua functionalitate chiar atat de repede precum isi imagineaza multa lume.

WhatsApp are deasemenea alte functii importante in plin proces de dezvoltare, dar ramane de vazut ce anume va decide sa lanseze pentru utilizatorii din intreaga lume.