Playstation 5: Pretul si Data de Lansare Listate in Premiera

Playstation 5 Pret Data Lansare

Playstation 5 are pretul si data de lansare listate in premiera pentru utlizatorii din intreaga lume, ceva ce ne cam asteptam sa apara dupa ce inclusiv noul design al consolei a fost prezentat in mod oficial de catre cei de la Sony pentru clientii care abia asteapta sa cumpere noul produs.

Playstation 5 a fost prezentata in totalitate saptamana trecuta de catre utilizatorii din intreaga lume, si am vazut pentru prima oara care este design-ul gandit de catre cei de la Sony pentru toti utilizatorii, ceva ce vine ca o veste foarte buna, in final.

Playstation 5 are acum parte de o listare pe Amazon care ne arata ca modelul standard din seria de console urmeaza sa coste 500 de euro, adica fix atat cat ne-au spus unele dintre zvonurile aparute in ultimele saptamani in legatura cu noul produs al companiei japoneze.

Playstation 5 are intr-o listare de pe Amazon Franta anuntata si o data de lansare pentru ziua de 20 noiembrie, ceea ce e destul de aproape de adevar, cei de la Sony dorind sa puna produsul in vanzare undeva inainte de black Friday, si asta ar fi cam cu o saptamana inainte de eveniment.

Playstation 5 Pret Data Lansare listate

Playstation 5 va avea inca o versiune separata lansata de catre cei de la Sony, iar desi data de lansare pentru aceasta nu a fost inca dezvaluita, nu este exclus ca ea sa fie totusi foarte apropiata de cea a modelului pe care il vedeti listat mai sus.