Samsung GALAXY S30: Veste URIASA pe care o Asteptau Clientii

Samsung GALAXY S30 are astazi parte de o veste uriasa pe care foarte multi dintre clienti o asteptau de ceva vreme, iata ce e pregatit pentru telefon.

Samsung GALAXY S30 visionox

Samsung GALAXY S30 este primul telefon important pe care compania Samsung vrea sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume si vorbim despre un update substantial pentru gama de telefoane a coreenilor. Ei bine, iata ca pentru acest nou model de telefon incep sa apara si primele informatii, iar conform unor zvonuri venite din China, nu este exclus ca in Samsung GALAXY S30 sa fie integrata o camera sub ecran, multumita Visionox.

Samsung GALAXY S30 are de cateva saptamani lansate zvonuri care sugereaza faptul ca urmeaza sa aiba o camera integrata in ecran, insa nimic nu s-a dovedit a fi pana acum 100% adevarat. Anuntul celor de la Visionox privind finalizarea primei integrari de succes a unei camere in ecranul unui telefon mobil schimba totusi lucrurile, iar acum cei de la Samsung sunt creditati ca fiind unul dintre clientii companiei, posibil chiar primul client mare.

Samsung GALAXY S30: Veste URIASA pe care o Asteptau Clientii

Samsung GALAXY S30 cu o camera integrata in ecran ar fi unul dintre cele mai interesante telefoane care vor fi lansate in prima parte a anului 2021, iar Samsung vrea sa se asigure ca acest lucru va fi adevarat. Asta inseamna ca Samsung ar trebui sa pregateasca si schimbari mari separat de integrarea acestei camere sub ecranul Samsung GALAXY S30, iar pana acum am aflat doar despre noul procesor care va fi mult mai important.

Samsung GALAXY S30 ar trebui deasemenea sa aiba o camera mult mai performanta, o baterie de capacitate mai mare, si un ecran mai bun din punct de vedere tehnologic. Toate aceste modificari nu vor garanta in mod neaparat succesul, insa vor face din Samsung GALAXY S30 un telefon care sa fie mult mai atractiv pentru cei care sunt interesati sa cumpere un model premium care sa le satisfaca si o buna parte dintre nevoile de folosire zilnica.

Samsung GALAXY S30 va fi prezentat la inceputul anului 2021 de catre compania Samsung, cel mai probabil undeva prin luna februarie, insa lansarea ar trebui sa aiba loc prin martie.