Telefoanele Huawei: Premiera la care NIMENI Nu s-ar fi Asteptat

Telefoanele Huawei sunt astazi in centrul unei premiere la care nimeni nu s-ar fi asteptat in acest moment, iata ce realizare impresionanta a fost anuntata.

Telefoanele Huawei record

Telefoanele Huawei sunt astazi in centrul unei premiere la care nimeni nu s-ar fi asteptat in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce nu parea posibil in conditiile date, dar care ar putea fi o mare surpriza. Mai exact, conform informatiilor venite din China, se pare ca telefoanele Huawei ar fi generat inluna mai vanzari mai mari decat telefoanele oricaror altor competitori, si asta la nivel global, nu doar in China, ceea ce vine ca o mare surpriza.

Telefoanele Huawei ar fi inregistrat in luna mai vanzari care sa-i aduca producatorului chinez o cota de piata de 19% la nivel global, in timp ce Samsung ar fi ajuns la o cota de piata de 17%. Diferenta este mica, insa important este faptul ca telefoanele Huawei au inregistrat o crestere a vanzarilor intr-o perioada in care toata piata a fost in declin, iar asta e ceva ce merita laudat din toate punctele de vedere, daca se dovedeste a fi adevarat.

Telefoanele Huawei: Premiera la care NIMENI Nu s-ar fi Asteptat

Telefoanele Huawei au aceasta realizare prezentata de catre cei de la Counterpint, o companie specializata pe analizarea pietelor globale mobile, si nu numai, insa separat de ei, nimeni n-a confirmat informatia. Vorbim totusi despre vanzarile doar pentru luna mai, nu pentru intregul trimestru fiscal, insa chiar si asa, daca telefoanele Huawei au reusit sa depaseasca in vanzari telefoanele Samsung, in ciuda sanctiunilor SUA, e o realizare incredibila.

Telefoanele Huawei au ramas cu vanzari surprinzator de mari in 2020 in ciuda pandemiei de Coronavirus, si a tuturor sanctiunilor din SUA, producatorul reusind sa se mentina deasupra Apple pe piata smartphone. Din cate se pare, lucrurile nu se vor schimba prea curand, iar asta pentru ca telefoanele Huawei primesc mult “ajutor” de pe piata din China, acolo unde vanzarile sunt mai mereu la un nivel ridicat, deci pe de o parte e de inteles de ce Samsung a fost depasita.

Telefoanele Huawei au totusi nevoie de mai mult pentru a reusi sa depaseasca Samsung si intr-un intreg trimestru fiscal, asa ca ramane de vazut ce anume se va intampla in viitor.