Vodafone: Mesajul IMPORTANT de care Trebuie sa Stie Romanii

Vodafone a publicat un mesaj foarte important pentru toti romanii, iata ce ar trebui sa stie toata lumea, si cat de mult le poate fi de ajutor acum.

vodafone dezinfectare

Vodafone a publicat un mesaj foarte important pentru toti romanii, nu doar pentru clientii sai, si este vorba despre ce ar trebui sa stie toata lumea deoarece vorbim despre o situatie foarte serioasa. Mai exact, cei de la Vodafone ii atentioneaza pe clientii din Romania care isi dezinfecteaza telefoanele dupa ce ies afara, ceea ce e necesar pentru a indeparta orice fel de virusi de pe ele, sa aiba grija la substantele folosite pentru acest proces.

Vodafone spune inainte de toate ca este necesara folosirea unui material textil moale, usor umezit intr-o solutie bactericida, cu care poate fi stearsa toata suprafata telefonului mobil pentru dezinfectare. Substantele acestea trebuie aplicate cu foarte mare grija de catre utilizatori pe propriile dispozitive pentru ca unele dintre ele pot dauna bunei functionari ale telefoanelor, deci fiti foarte atenti pentru ca riscati sa va stricati de tot telefoanele scumpe.

Vodafone: Mesajul IMPORTANT de care Trebuie sa Stie Romanii

Vodafone avertizeaza deasemenea oamenii in legatura cu folosire alcoolului pentru stergerea telefoanelor, dar si a materialelor care le pot zgaria, iar asta pentru ca zgarieturi fine pot aparea de oriunde si sunt cam imposibil de eliminat. Vodafone vine cu aceasta avertizare normala pentru ca unele dintre materialele folosite de catre oameni pentru a dezinfecta telefoanele mobile pot genera zgarietur adanci fara ca oamenii sa isi dea seama efectiv ce se intampla.

Când avem grijă de telefoanele noastre avem grijă de noi. Folosiți pentru igienizare un textil moale, puțin umezit, cu…

Publicată de Vodafone Romania pe Sâmbătă, 6 iunie 2020

Vodafone, din pacate, nu vinde si produse speciale care pot fi folosite pentru igienizarea telefoanelor mobile, iar asta pentru ca exista destui producatori care au solutii, sau servetele umede, speciale pentru asta. Ar fi fost interesant daca am fi vazut asemenea produse la operator, dar si acele dispozitive cu raze ultraviolete care sunt folosite pentru a dezinfecta telefoanele mobile, ele fiind foarte populare in strainatate, insa in Romania inca nu sunt.

Vodafone are o recomandare foarte buna aici, iar ea se aplica pentru toata lumea, nu doar pentru clientii sai, deci fiti foarte atenti la ceea ce se spune, pentru ca v-ar putea salva telefonul la un moment dat.