Huawei MATE 40 Pro: Functia SPECIALA Gandita pentru Telefon

Huawei MATE 40 Pro are o noua functie speciala gandita de catre chinezi, iata ce urmeaza sa fie oferit pentru telefon cand va fi lansat in mod oficial.

Huawei MATE 40 Pro control

Huawei MATE 40 Pro are o posibila functie speciala dezvaluita inainte de a fi lansat pentru clientii din intreaga lume, si vorbim despre ceva care nu era tocmai asteptat de catre vreunul dintre fanii companiei. Mai exact, pentru Huawei MATE 40 Pro este anuntata o posibila implementare a unei functii care ar urma sa faciliteze controlarea camerei folosind marginea laterala ecranului, adica acea curbura care se extinde spre exteriorul telefonului, ceva foarte interesant.

Huawei MATE 40 Pro ar urma sa aiba acest tip de sistem de control pentru camera oferit de catre chinezii de la Huawei pentru ca e mai simplu a controlezi intr-un asemenea mod camera in anumite situatii. Mai mult decat atat, folosirea in acest mod ar permite si afisarea mai clara si mai mare a imaginilor pe ecranul Huawei MATE 40 Pro, ceea ce in final ar fi o veste buna pentru experienta pe care o ofera telefonul pentru inregistrarea de poze si video.

Huawei MATE 40 Pro: Functia SPECIALA Gandita pentru Telefon

Huawei MATE 40 Pro are dezvaluite aceste posibile schimbari multumita unui brevet de inventie care a fost inregistrat in Europa pentru cei de la Huawei, iar desigur ca asta genereaza si asteptari foarte mari. Desigur ca nu puteau exista dubii ca Huawei MATE 40 Pro va avea un ecra curbat spre exteriorul carcasei, desi unii producatori incep sa renunte la aceste caracteristici, interesul unora pentru ele ramane totusi mare, ceea ce nu e rau, doar ca aceste telefoane sunt si mai fragile.

Huawei MATE 40 Pro avea anuntat deja faptul ca va avea un nou tip de procesor Kirin, iar camera sa ar putea avea un senzor de imagine cu rezolutie de 108 megapixeli, insa totul e doar cu titlu de zvon deocamdata. Mai mult decat atat, este de asteptat ca Huawei MATE 40 Pro sa vina si cu o baterie mai buna, plus un ecran superior celui folosit in actualele modele, deci va fi interesant de vazut cate dintre aceste surprize se vor regasi in modelul final.

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat pentru clienti undeva prin toamna acestui an, fie in septembrie, fie in octombrie, deocamdata nu este 100% clar cand anume este asteptat.