WhatsApp: SURPRIZA URIASA pentru Toate Telefoanele (FOTO)

WhatsApp are o noua surpriza foarte mare dezvaluita intr-un final pentru toate telefoanele, iata ce schimbare uriasa ajunge pentru toata lumea.

WhatsApp preluare

WhatsApp are o noua dovada a existentei unei functii foarte importante prezentata astazi pentru toata lumea, si ceea ce vedeti mai jos urmeaza sa fie disponibil in mod oficial foarte curand pentru noi. Vorbim despre acea functie speciala care urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a ne loga din multiple dispozitive in acelasi cont WhatsApp, aceasta noua functie urmand a face legatura intre terminale folosind o conexiune WiFi, probabil pentru a transfera mai rapid datele.

WhatsApp urmeaza sa faca disponibile pe toate dispozitivele noastre orice fel de mesaje, poze, clipuri video, documente, si orice avem disponibil in conversatiile noastre, si nu numai. Avand in vedere ca poate fi vorba despre cantitati foarte mari de date, poate si cativa GB, e clar de ce e nevoie de o conexiune WiFi pentru a facilita acest transfer de date, WhatsApp avand totul implementat intr-un mod destul de util pentru oamenii care vor dori sa faca asta.

WhatsApp: SURPRIZA URIASA pentru Toate Telefoanele (FOTO)

whatsapp preluare wifi

WhatsApp ne va oferi posibilitatea de a avea toate datele noastre sincronizate cu pana la 4 dispozitive, si pentru fiecare va trebui trecut prin acest proces de logare si transfer de date prin WiFi, dar nu e obligatoriu sa fie doar asa. Se pre ca WhatsApp ne va oferi inclusiv posibilitatea de a folosi o conexiune mobila de date pentru a face transferul, insa in aceasta situatie e bine sa stiti ca s-ar putea sa aveti costuri foarte mari cu traficul de internet mobil inregistrat.

WhatsApp lucreaza de foarte multa vreme la aceasta functie, iar atunci cand va fi gata, cand vom primi un mesaj pe un terminal, el va fi afisat pe toate, si notificarile ar trebui sa apara pe toate deasemenea. Aceasta functionalitate complexa e foarte interesanta, si ar trebui sa ne usureze foarte mult munca de a folosi platforma WhatsApp de pe dispozitive cu sisteme de operare diferite, insa mai multe vom afla dupa ce va fi lansata oficial.

WhatsApp va avea aceasta functie noua oferite pentru utilizatorii din intreaga lume cand va fi pregatita, insa deocamdata nimeni nu stie foarte clar cam cand se va intampla in mod oficial acest lucru.