RCS & RDS: Clientii Bucurati de o GROZAVA Surpriza Anuntata

RCS & RDS isi bucura clientii din toata Romania cu o surpriza grozava pe care toata lumea o are disponibila acum, iata ce a anuntat grupul de telecomunicatii.

RCS & RDS premier league

RCS & RDS stie cum sa isi bucure clientii, mai ales cand acestia asteapta de ceva vreme vesti foarte bune, iar acum vorbim despre o veste cu adevarat buna pe care grupul de telecomunicatii o anunta. Vorbim despre faptul ca RCS & RDS a anuntat in sfarsit faptul ca Premier League incepe si ca va fi disponibil pentru vizualizare in cadrul canalului Eurosport pentru toti clientii din Romania, aceasta fiind una dintre cele mai importante competitii de fotbal.

RCS & RDS anuntase inca de zilele trecute ca La Liga si Bundesliga au inceput, meciurile fiind transmise prin DIGI 4K pentru toti clientii romani, dar in cazul Premier League situatia e diferita. E posibil ca RCS & RDS sa nu aiba licente pentru aceasta competitie sportiva, astfel ca e obligata sa se foloseasca de Eurosport pentru a le oferi clientilor meciurile din Anglia, o competitie care este urmarita de catre sute de milioane de oameni de pe glob.

RCS & RDS: Clientii Bucurati de o GROZAVA Surpriza Anuntata

RCS & RDS nu transmite prin DIGI 4K vreunul dintre meciurile din Premier League, si aparent nici prin vreunul dintre canalele Digi Sport, altfel ar fi anuntat acest lucru pentru clienti. Asta inseamna ca doar pe Eurosport HD sunt disponibile pentru vizualizare meciurile, iar desi RCS & RDS ofera inclusiv posibilitatea de a vedea canalul 4K al Eurosport, se pare ca acolo meciurile nu vor fi disponibile inclusiv in Romania de cand va incepe competitia.

Premier League reîncepe! Toate derby-urile, toate golurile, mereu în HD, pe Eurosport în grilă Digi TV! Abonează-te la DigiTV: http://bit.ly/digi-tv-digital

Publicată de DIGI Romania pe Vineri, 12 iunie 2020

RCS & RDS vrea sa le ofere romanilor posibilitatea de a urmari toate competitiile sportive din Europa, si nu numai, iar cum Eurosport a fost dintoteauna disponibil pentru cei cu abonamente TV, acum e util. RCS & RDS va transmite inclusiv alte competitii sportive pe masura ce acestea vor deveni disponibile pentru toata lumea, astfel ca ramane de vazut in ce masura deciziile din fiecare tara in parte ne vor aduce mai mult continut grozav pe care sa il urmarim.

RCS & RDS permite vizualizarea Eurosport inclusiv prin Digi Online, iar acolo aveti mai multe campionate de fotbal care au meciurile transmise in aceasta perioada de catre grupul de telecomunicatii.