BCR Romania: Anunt catre Romani, Schimbare IMPORTANTA Facuta

BCR Romania a luat astazi o decizie foarte importanta care ii vizeaza pe clientii sai din toata tara, iata ce s-a schimbat pentru toata lumea acum.

BCR Romania curier

BCR Romania a facut astazi un anunt oficial cu privire la o schmbare foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, si e una pe care destui oameni o cereau de ceva vreme. BCR Romania a inceput din perioada starii de urgenta sa le trimita clientilor acasa, prin curier, cardurile bancare reemise, sau cele emise pentru conturile noi, asta ca o schimbare de gandire vis-a-vis de ceea ce se intampla pana acum, si in ton cu masurile de protectie din lunile trecute.

BCR Romania a extins acest beneficiu si in starea de alerta pentru a ii ajuta pe clientii din Romania sa ramana in continuare in siguranta in aceasta perioada destul de complicata, iar el nu s-a terminat. BCR Romania a anuntat in mod oficial faptul ca incepand din 15 iunie le va trimite prin curier tuturor clientilor cardurile de cumparaturi fara a mai fi nevoie ca ei sa mearga la banca pentru a le prelua, ceea ce vine ca o veste foarte buna.

BCR Romania: Anunt catre Romani, Schimbare IMPORTANTA Facuta

BCR Romania ii ajuta astfel pe clientii sai din toata tara sa ramana in siguranta in aceasta perioada in care numarul de cazuri este intr-o continua crestere in Romania, ceea ce e o schimbare de bun augur. Modificarea de gandire a celor de la BCR Romania vine si ca parte a masurilor de siguranta pentru a-i proteja pe angajati, si a evita aglomerarea agentiilor sale, chiar daca probabil a redeschis unele agentii din mall-uri, sau intentioneaza sa o faca.

Începând de astăzi, poți opta pentru livrarea cardului de credit acasă, prin curier. Detalii despre cardurile de credit BCR aici: bcr.ro/carduri-de-cumparaturi

Publicată de BCR pe Luni, 15 iunie 2020

BCR Romania vrea sa-i ajute cat mai mult pe clientii din toata tara cu aceasta masura, si e una extrem de buna, mai ales in conditiile in care exista numere mari de carduri noi emise constant. In mod teoretic, schimbarea ar trebui sa se aplice pentru orice fel de tipuri de carduri pe care cei de la BCR Romania le emit in momentul de fata, dar e bine sa discutati cu cei de la banca pentru a vedea daca asta se aplica si pentru voi.

BCR Romania are aceasta politica impusa intr-un mod foarte bine gandit pentru toata lumea, si speram ca ea sa ramana, si sa se aplice inclusiv la alte banci din toata tara.