Kaufland: Anunt pentru Romani, Are Loc in TOATE Magazinele

Kaufland are un anunt foarte interesant pentru toti clientii din Romania, iata ce a decis sa faca in toate magazinele din tara noastra chiar acum.

Kaufland sustinere

Kaufland a facut astazi un nou anunt de bun augur pentru toti romanii, iar asta pentru ca in toate magazinele din Romania a decis sa le puna la dispozitia oamenilor ceva demn de interes. Mai exact, cei de la Kaufland anunta ca sustin brand-urile romanesti, si le promoveaza produsele in magazinele proprii, ele fiind listate in cadrul catalogului in care este prezentata oferta disponibila pana in data de 23 iunie, si ar fi bine sa profitati de ea.

Kaufland are mai jos prezentate unele dintre produsele pe care le poti gasi in toate magazinele sale clientii romani care sunt dornici sa cumpere doar ceea ce este fabricat in tara noastra. Vorbim despre o selectie vasta de produse care sunt fabricate in diverse zone din Romania in momentul de fata, si aveti de unde alege de la Kaufland, fie ca va plac produsele fabricate in Moldova, Muntenia, si nu numai, selectia fiind una cat se poate de variata.

Kaufland: Anunt pentru Romani, Are Loc in TOATE Magazinele

Kaufland a publicat zilele trecute catalogul de produse pentru perioada urmatoare in cadrul magazinului sau din Romania, si dupa cum puteti vedea, exista destule oferte foarte bune in aceasta perioada. Kaufland are o selectie foarte buna de produse pentru ca exista si multe brand-uri romanesti care sunt sustinute, si merita sa fie sustinute de catre magazinul online, astfel ca avem ocazia de a cumpara produse bune, si a sustine economia locala.

Susținem brandurile românești și ne mândrim cu ele.💙💛♥️Te așteptăm la cumpărături cu produse din toate zonele țării,…

Publicată de Kaufland Romania pe Luni, 15 iunie 2020

Kaufland are deasemenea o alta promotie foarte interesanta pentru clientii din Romania, in cadrul acesteia oferindu-le oamenilor posibilitatea de a beneficia de promotii speciale in baza voturilor date online. Kaufland alege trei produse care pot fi votate pentru a intra intr-o oferta 1 + 1 gratuit in ziua urmatoare votului, si e bine sa profitati de acest sistem pentru a putea avea ocazia de a cumpara cu reducere buna un produs de care sunteti cu adevarat interesat.

Kaufland are produsele romanesti din catalogul de pe website-ul sau disponibile pana in data de 23 iunie, insa dupa aceea e posibil ca unele dintre ele sa fie schimbate, si sa fie alte oferte facute.