Vodafone Romania: Vestea GROZAVA Asteptata de Multi Clienti

Vodafone Romania are o veste grozava asteptata de catre foarte multi clienti din Romania, iata ce se intampla chiar de astazi pentru toata lumea.

Vodafone Romania premier

Vodafone Romania vine astazi cu o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a facut un anunt pe care foarte multa lume il astepta deja de ceva vreme. La fel ca RCS & RDS, cei de la Vodafone Romania au anuntat ca astazi va incepe unul dintre cele mai importante campionate de fotbal din Europa, Premier League, iar clientii sai il vor putea urmari pe canalele Eurosport chiar din aceasta seara, asa cum isi doreau.

Vodafone Romania si RCS & RDS sunt singurii mari operatori de telecomunicatii care inca mai ofera Eurosport, iar asta pentru ca de la Telekom si Orange postul de televiziune a disparut. Avand in vedere acest lucru, romanii care vor sa vada Premier League ar trebui sa fie abonati la Vodafone Romania, sau RCS & RDS, pentru a putea urmari meciurile, dar poate ca Telekom si Orange vor oferi alternative pentru a urmari partidele de fotbal.

Vodafone Romania: Vestea GROZAVA Asteptata de Multi Clienti

Vodafone Romania are Eurosport 1 si Eurosport 1 HD pe pozitiile 203 si 160 in grila sa de programe, iar astazi va avea loc meciul de fotbal Manchester City – Arsenal, deci unul foarte important. Meciurile din Premier League incep la ora 19:00 si dureaza pana la ora 23:00 astazi, deci avem 4 ore in care sa va uitati la vedetele din campionatul englez care se vor intrece pentru a oferi spectacolul pe care extrem de multi oameni l-au asteptat pana acum.

Cel mai puternic campionat de fotbal se joacă la tine acasă. Pe 17 iunie Premier League reîncepe, în exclusivitate pe…

Publicată de Vodafone Romania pe Miercuri, 17 iunie 2020

Vodafone Romania ar trebui sa ofere posibilitatea de a urmari aceste meciuri de fotbal nu doar la televizor, ci si prin Vodafone TV, astfel ca in mod teoretic ar trebui sa fie multiple optiuni de vizualizare disponibile. Vodafone Romania are incluse posturile pentru clientii care incheie abonamente de televiziune in momentul de fata, si are inclusiv Eurosport 4K, insa acolo nu se fac transmisiuni pentru meciurile de fotbal, din pacate, dar situatia e temporara.

Vodafone Romania are in grila sa de programe inclusiv Eurosport 2, care transmite si alte competitii importante, astfel ca aveti ce sa urmariti inclusiv acolo.