LIDL Romania: Cererea IMPORTANA Facuta pentru TOTI Romanii

LIDL Romania vine cu o cerere importanta pentru toti romanii, nu doar pentru clientii sai, iata ce vrea de la noi marele lant de hypermarket-uri.

LIDL Romania plastic

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din tara noastra, iar astazi vine cu o cerere foarte importanta pentru toti romanii, una de care ar trebui sa stie toata lumea chiar acum. Vorbim despre o cerere care are in centru protejarea planetei, o cerere normala pentru perioada in care ne aflam, iar LIDL Romania a facut o platforma speciala pentru asta, ea fiind in general dedicata tinerilor din tara noastra.

LIDL Romania a facut o platforma online speciala numita ASAP Romania, ea fiind dedicata selectarii selective a plasticului pe care-l aruncam in viata de zi cu zi la gunoi. Dupa cum prea bine stiti deja, in Romania selectarea gunoaielor aruncate nu este o prioritate pentru romani, insa LIDL Romania vine dintr-o tara in care acasta practica este adoptata la scara larga in randul cetatenilor, si acum incearca sa ne invete si pe noi sa ne folosim de ea.

LIDL Romania: Cererea IMPORTANA Facuta pentru TOTI Romanii

LIDL Romania le cere tinerilor din Romania sa se inscrie in platforma sa, si sa arate un exemplu pozitiv de comportament pentru restul oamenilor care ar trebui sa invete singuri sa selecteze plasticul aruncat la gunoi. Selectarea plasticului si reciclarea sa este foarte importanta pentru protejarea planetei, cei de la LIDL Romania mergand aici pe o campanie pe care am vazut-o si la alte companii mari, una care desigur ca e gandita pentru a arata cat de mult ii pasa de Pamant.

Plasticul este prietenul nostru de zi cu zi care ne devine dușman atât de ușor, atunci când ajunge în mediul…

Publicată de Lidl Romania pe Marţi, 16 iunie 2020

LIDL Romania incearca sa ii responsabilizeze pe romanii care toata viata lor au fost invatati sa nu prea protejeze planeta, si desigur ca munca nu va fi una usoara, insa orice fel de initiative de acest gen merita laudate. In aceasta situatie, ramane de vazut in ce masura LIDL Romania va reusi sa convinga suficient de multi tineri sa recicleze, dar orice fel de tanar invatat sa nu arunce plastic la gunoi, ci sa il trimita la reciclat, e pana la urma o victorie.

LIDL Romania a deschis recent aceasta campanie, si va puteti inscrie chiar in acest moment pentru a participa la planul sau prin care incearca sa ne salveze planeta, atat cat se poate.