RCS & RDS: Clientii din Romania au GRATUIT Acest Beneficiu

RCS & RDS are pentru milioane de clienti din Romania un beneficiu gratuit despre care foarte multi nici nu stiau pana acum, iata ce primesti de la operator.

RCS & RDS loguri

RCS & RDS le ofera clientilor din Romania ceva ce pe la alte grupuri de telecomunicatii nu prea exista, si ceva ce este 100% gratuit pentru cei care sunt intr-adevar interesati sa beneicieze de serviciu. Mai exact, RCS & RDS le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a vedea care au fost toate conectarile pentru conexiunea de internet fix Digi Net Fiberlink pe care o au, impreuna cu o serie de date vis-a-vis de utilizarea in perioada conectarii.

RCS & RDS are in cadrul contului de client din website-ul sau afisate toate aceste informatii pentru utilizatorii abonamentelor de internet fix, iar informatiile pot fi destul de utile. RCS & RDS ofera posibilitatea de a vedea ora exacta a conectarii pe contul de utilizatori care faciliteaza accesul prin PPOE la accesul la internet, dar si durata pentru care respectiva conexiune a fost activa inainte de a fi inchisa, deci daca altcinev ava foloseste contul, stiti si pentru cat timp o face.

RCS & RDS: Clientii din Romania au GRATUIT Acest Beneficiu

RCS & RDS furnizeaza deasemenea si informatii cu privire la IP-ul extern care a fost alocat pentru respectiva conectare, impreuna cu adresa MAC a dispozitivului de pe care s-a facut conectarea. In final, vin si cateva statistici interesante, mai exact traficul de internet generat pentru download si upload, ceva ce e util pentru a vedea cam cat consumati in folosirea obisnuita a unei conexiuni de internet fix, indiferent ceea ce faceti in cadrul calculatoarelor voastre.

RCS & RDS ofera acest serviciu gratuit pentru toata lumea prin intermediul contului de client, si statisticile pot fi in anumite situatii destul de utile pentru a descoperi folosirea neautorizata a unui cont. Aceste lucruri se intampla mai ales ca RCS & RDS permite folosirea conturilor PPOE in diverse zone din tara, deci daca vreo persoana va stie datele de logare, se poate folosi de ele pentru a avea acces nestingherit la internet, teoretic fara ca voi sa stiti.

RCS & RDS are acest beneficiu pentru clientii sai inca de acum cativa ani de zile, dar nu e vorba despre ceva care poate fi chiar atat de usor descoperit de catre oricare dintre clienti.