ING Bank: Anunt IMPORTANT, Clientii din TOATA Romania Vizati

ING Bank are un anunt importat pentru clientii din toata Romania, iata ce a facut banca, si ce trebuie sa stie foarte multi dintre romani acum.

ING Bank rezolvari

ING Bank are un anunt important pentru toti clientii sai din Romania astazi, si vorbim despre ceva de care foarte multi dintre ei ar trebui sa stie pentru ca e ceva care poate avea un impact buna supra lor. Cei de la ING Bank au actualizat ieri aplicatia pentru telefoanele mobile, si au implementat o serie de schimbari de bun augur pentru experienta care este oferita pentru utilizarea sa, iar mai jos puteti vedea schimbarile care au fost realizate.

ING Bank a lansat luna trecuta o noua versiune a aplicatiei sale pentru telefoanele mobile, ea venind cu multe schimbari in raport cu versiunile anterioare, si desigur ca nu totul a fost perfect. Cei de la ING Bank spun in primul rand ca incepand de acum ar trebui sa apara de la bun inceput conturile atunci cand este deschisa aplicatia, pentru unii dintre clienti acestea nefiind afisate, desi in aplicatie ele sunt primul lucru ce devine vizibil.

ING Bank: Anunt IMPORTANT, Clientii din TOATA Romania Vizati

ING Bank a rezolvat isi o problema din cauza careia aplicatia se inchidea in mod subit in timpul folosirii, insa au imbunatatit deasemenea si performantele interfetei de utilizator. Aceasta pare sa fie ceva mai rapida acum, ar ING Bank spune ca a rezolvat si problemele din cauza carora scroll-ul din aplicatie nu mergea chiar atat de fluid, si nu ajungea pana la finalul paginii, ceea ce desigur ca va bucura destul de multi utilizatori.

  • “Suntem nerăbdători să trimitem update-ul acesta către telefonul tău, așa că îți zicem pe scurt la ce am mai lucrat:· Știi cum uneori se încărca aplicația, dar nu apăreau din prima conturile? Am rezolvat-o!
  • · Am identificat și îndreptat niște probleme care făceau aplicația să se închidă brusc.
  • · Am uns scroll-ul cu ulei de cea mai buna calitate – acum poate aluneca până la finalul paginii :)”

ING Bank inca n-a rezolvat logarea lenta in aplicatie cand este folosit un sistem de securitate biometrica, dar poate ca la un moment dat va fi rezolvata si aceasta situatie. ING Bank a lucrat destul de mult la schimbarea aceasta pentru aplicatia dedicata telefoanelor mobile, iar per total ea pare sa fie una buna, insa desigur ca mai exista cate ceva de rezolvat, pentru ca niciun fel de software nu este perfect, dupa cum mai mult ca sigur unii stiti deja.

ING Bank distribuie aplicatiile Homebank prin intermediul magazinelor de aplicatii App Store si Google Play Store, iar de acolo le puteti descarca in mod gratuit in telefoanele voastre.