Netflix: Mesaj GROZAV pentru Abonatii Romani din TOATA Tara

Netflix are un mesaj grozav pentru abonatii romani din toata tara, iata ce transmite platforma de streaming video la cerere in momentul de fata pentru noi.

Netflix urmareste

Netflix are un mesaj intersant pentru abonatii romani din toata tara, unul care ar putea fi de mare folos pentru unii dintre noi, si poate ca ar fi bine sa stiti despre ce este vorba. Cei de la Netflix au publicat o lista cu top 10 seriale thriller care pot fi urmarite in cadrul platformei de streaming video la cerere, iar mai jos puteti vedea exact care sunt aceste apentru a va ocupa, fie noptile, fie zilele, cu un continut de calitate, daca tot platiti pentru el.

Netflix incepe lista celor 10 seriale cu Ozark, unul care a inceput foarte bine, insa care in ultimele doua sezoane a cam avut parte de review-uri mixte din partea abonatilor si criticilor. Orphan Black este cel de-al doilea serial pe care cei de la Netflix considera ca oricine ar trebui sa il urmareasca, iar aici avem parte de o recomandare mult mai interesanta care ne poarta intr-o poveste stiintifico-fantastica plina de schmbari de situatie la cam orice pas.

Netflix: Mesaj GROZAV pentru Abonatii Romani din TOATA Tara

Netflix recomanda pe locul al treilea serialul You, unul care prezinta felul in care gandeste o persoana observata de unele cu cele pe care le intalneste, si in viata carora vrea sa intre. Mindhunter intra pe pozitia a 4-a, iar aici vorbim despre povesti din interiorul FBI care ne prezinta profileri ce incearca sa intre in mintea unor criminali arestati si condamnati deja de catre autoritati, seria fiind una extrem de interesanta pentru fanii serialelor politiste.

Top 10 seriale thriller

Pentru nopți dormite. Cu lumina aprinsă.

Publicată de Netflix pe Joi, 18 iunie 2020

Netflix recomanda pe locul al 5-lea serialul The Sinner, unul care a generat foarte multe controverse in randul celor care l-au urmarit, insa a avut parte de un succes destul de mare. Dark, Black Mirror, Deadwind, Black Spot si The Frozen dead sunt ultimele 5 seriale recomandate de catre Netflix in acest top 10, si vorbim despre recomandari destul de bune pentru multe seriale care sunt foarte populare in cadrul platformei de streaming video la cerere.

Netflix vine in mod regulat cu diverse recomandari pentru clientii sai din Romania, iar asta e, pana la urma, o veste foarte buna, pentru ca aflam si despre continut de care nu stiam.