Samsung GALAXY Note 20: Vestea foarte PROASTA pentru Telefon

Samsung GALAXY Note 20 ar urma sa fie o foarte mare dezamagire pentru fanii Samsung care asteapta lansarea noului model de telefon in luna august.

Samsung GALAXY Note 20 inferior

Samsung GALAXY Note 20 ar putea fi o foarte mare dezamagire pentru foarte multa lume, iar asta deoarece specificatiile anuntate pentru telefon nu sunt tocmai cele pe care le asteptau foarte multi dintre utilizatori pana in momentul de fata. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa aiba specificatii foarte proaste, daca este sa ii dam crezare unui cunoscut leaker care ne-a furnizat pana acum multe informatii valide cu privire la telefoanele Samsung.

Samsung GALAXY Note 20, conform acestuia, urmeaza sa aiba un ecran flat care are rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, dar si rata de refresh de doar 60 Hz, una neasteptat de mica pentru un telefon de acest gen. Samsung GALAXY Note 20 va avea specificatii demne de un telefon din seria A, conform acestui leaker, el spunand ca specificatiile sunt foarte departe de modelul Ultra, al doilea din serie, care va avea mult mai multe “bunatati” pentru clienti.

Samsung GALAXY Note 20: Vestea foarte PROASTA pentru Telefon

Samsung GALAXY Note 20 inferior specificatii

Samsung GALAXY Note 20 ar trebui sa fie si foarte ieftin din moment ce specificatiile sale nu sunt nici pe departe cele care ar trebui sa fie pentru un asemenea model de telefon. Aici desigur ca intervine si situatia in care Samsung vrea sa ofere o versiune foarte ieftina, si una foarte scumpa, in seria Samsung GALAXY Note 20, modelul Ultra trebuind sa coste minim 1100 de euro, avand in vedere cate componente de top are integrate de coreeni.

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa vina cu foarte multe noutati din seria S20, cel putin pentru modelul Ultra, in timp ce pentru modelul cel mai ieftin lucrurile nu vor sta totusi chiar la fel. Avand in vedere ca nu va avea ecran de 120 Hz, e clar ca Samsung GALAXY Note 20 nu aduce tot ceea ce e bun din seria S20, ba din contra, ar putea fi chiar un foarte mare regres in comparatie cu ceea ce este oferit de catre telefoanele din acea serie pentru clienti.

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa fie prezentat in cadrul unei conferinte online care va avea loc in data de 5 august, iar lansarea pare sa fie programata undeva pana in 25 august.