Fortnite: Update cu Noutati Lansat Azi pentru TOTI Jucatorii

Fortnite 2.74

Fortnite are parte de un nou update lansat pentru jucatorii din intreaga lume astazi, noua versiune a jocului fiind oferita in intreaga lume pentru instalare chiar acum, si toti jucatorii se pot bucura de versiunea imbunatatita care vine si cu unele surprize bune.

Fortnite are in versiunea 2.74 disponibila incepand de acum pentru toata lumea, iar incepand cu ea a fost reintrodusa arma de vanatoare pe care multi utilizatori o cereau de ceva vreme, insa din pacate a fost redusa nivelul din viata care este luat cand un jucator este impuscat in cap.

Fortnite are deasemenea integrate pe harta diverse vartejuri pe harta care arunca jucatorii in aer, si le activeaza planorul pentru a ajuge usor pe Pamant, asta in timp ce unele grupari de hoti pot fi activate in mod inopinat in apropierea voastra in diverse locatii de pe harta.

Fortnite are acest hoti aruncati din cer cu meteoriti care lovesc in aproape orice zona, fara vreo discriminare, insa inainte ca acestia sa loveasca, veti auzi un tunet puternic, deci va puteti astepta sa cada ceva in apropierea voastra, si ar trebui sa fiti pregatiti de lupta.

Fortnite are rezolvate deasemenea diverse probleme intampinate de catre utilizatori pana in momentul de fata, si are imbunatatite performantele generale, astfel ca jucatorii ar trebui sa aiba o experienta mai buna de joc incepand cu instalarea acestei actualizari.