GTA 6: Fanii EXTAZIATI de o Veste Grozava pentru Noul Joc

GTA 6 extaz

GTA 6 are parte de o veste grozava care i-a extaziat pe fanii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care vorbim despre ceva ce este asteptat de catre foarte multa lume de ceva vreme, si care parea sa nu mai vina odata, dar iata ca lucrurile par sa se schimbe, cel putin teoretic.

GTA 6 ar putea fi pregatit pentru a intra in procesul de testare al Rockstar Games, sau cel putin asta au inteles unii dupa ce pe website-ul companiei americane a fost listata o oferta de munca pentru oameni care sa testeze un joc nou, care inca nu a fost lansat de catre producatorul american.

GTA 6 nu este mentionat in mod direct acolo, nici nu ar fi existat vreun motiv sa fie mentionat, insa foarte multa lume a tras concluzia ca oferta de munca este pentru acest joc, mai ales ca nu exista vreun altul complet nou care sa fie pregatit pentru lansare la Rockstar Games in aceasta perioada.

GTA 6 a fost prezentat acum doar cateva saptamani ca fiind in plin proces de pregatire, cu dezvoltarea intarziata de lansarea versiunii noi a GTA 5, deci inceperea testarii sugereaza ceva cu totul, si cu totul, diferit in ceea ce priveste acest titlu, asta daca nu cumva ar fi vorba despre GTA 5.

GTA 6 extaz testare

GTA 6 va fi lansat abia dupa ce versiunea imbunatatita a GTA 5 va fi lansata pentru Playstation 5 in toamna acestui an, deci n-ar fi exclus ca testarea sa fie pentru vechiul titlu, desi n-ar prea avea logica deoarece jocul acela e terminat, si e doar extins, nu refacut in totalitate.