DACIA Duster 2021: Noul SUV SPECIAL care Aduce un Mare Bonus

DACIA Duster 2021 urmeaza sa fie aiba un nou model de SUV special lansat separat de catre producatorul roman, iata ce-ar putea lua de la el.

DACIA Duster 2021 depasit

DACIA Duster 2021 este un facelift pentru seria de modele pe care producatorul de la Mioveni il va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar conform informatiilor de pana acum, va aduce o serie de schimbari moderate pentru clienti. DACIA Duster 2021 nu va fi marea schimarea steptata de catre toata lumea pentru SUV, iar asta pentru ca acel upgrade inca este la 5 – 6 ani distanta de lansare, deci mai sunt multe de pregatit pentru el.

DACIA Duster 2021 va fi totusi acompaniat de un nou SUV incepand de anul viitor, iar asta pentru ca o versiune modificata a Lodgy, care va avea si un alt nume, va intra in oferta celor de la DACIA, si ar fi al doilea SUV serios. DACIA Duster 2021 va ramane SUV-ul principal pe care DACIA il va vinde, insa cel de-al doilea model va fi oferit in verisuni care au 7 locuri pentru pasageri, insa va veni si cu multe upgrade-uri pe partea tehnologica.

DACIA Duster 2021: Noul SUV SPECIAL care Aduce un Mare Bonus

DACIA Duster 2021 nu va fi oferit intr-o versiune electrica, si aparent nici intr-o versiune hibrid, insa este de asteptat ca noul SUV care i se alatura in serie sa vina si in asemenea versiuni, chiar daca nu din prima zi de disponibilitate. E posibil ca DACIA Duster 2021 sa ajunga in magazine intr-o versiune hibrid prin 2022/2023, dar exista multe semne de intrebare cu privire la implementarea unei platforme noi pe o masina veche.

DACIA Duster 2021 ar putea “pali” in fata noului SUV care este pregatit de catre cei de la DACIA pentru clientii din toata lumea, iar asta pentru ca acel model va veni cu tehnologii care nu exista la vrenu model al producatorului acum. Vorbim aici despre tehnologii care vor permite mentinerea benzii de rulare, vor oferi ajutor pentru unghiul mort, vorbim despre camere integrate pentru ajutor la parcare, iar DACIA Duster 2021 nu va avea asa ceva.

DACIA Duster 2021 ramane totusi un SUV de buget pe care DACIA va continua sa il vanda pentru a-si mentine vanzarile la un nivel ridicat, insa vor lipsi foarte multe pe partea de tehnologie pentru aceasta masina.