Netflix: OFICIAL, Anuntul care a SURPRINS Multi Abonati

Netflix a anuntat in mod oficial o surpriza uriasa pentru abonatii din intreaga lume, iata ce veste foarte buna a venit in sfarsit de la compania americana.

Netflix vrajitor

Netflix este in centrul unui anunt oficial pe care abonati din intreaga lume il asteptau de ceva vreme, si este unul foarte bun, care va bucura fara dubiu foarte multe persoane care asteptau vesti de ceva vreme deja. Mai exact, filmarile pentru The Witcher, unul dintre cele mai populare seriale din platforma Netflix, vor fi reluate incepand cu 17 august, iar asta in conditiile in care ele au fost amanate din cauza pandemiei de Coronavirus inca de acum vreo 2 luni.

Netflix a fost obligata sa opreasca productia pentru o varietate de filme si seriale pe care le avea pregatite pentru lansare in cursul anului 2020 pentru abonatii din intreaga lume, iar totul din cauza masurilor de prevenire a raspandirii Coronavirus. The Witcher este doar unul dintre serialele afectate, si doar unul dintre cele populare, in realitate Netflix avand foarte multe productii populare, cu actori foarte cunoscuti, care au fost amanate de multa vreme.

Netflix: OFICIAL, Anuntul ce a SURPRINS foarte Multi Abonati

Netflix va reincepe productia The Witcher din 17 august, si speram ca sezonul al doilea sa fie lansat cat se poate de devreme la inceputul anului 2021, iar asta pentru ca lansarea la final de an 2020 e imposibila. Separat de filmari, The Witcher trebuie sa treaca si printr-un proces de productie, care desigur ca nu e simplu, astfel ca lansarea sa inainte de prima parte a anului 2021 pare extrem de improbabila, decat daca o buna parte din sezon a fost filmata deja.

Netflix a reusit sa atraga foarte multe aprecieri multumita noii serii The Witcher, ea avandu-l in prim-plan pe Henry Cavill, devenit popular multumita interpretarii rolului lui Superman intr-o varietate de filme. Foarte multa lume a apreciat seria The Witcher, foarte multa lume o asteapta de ceva vreme, iar decizia Netflix de a relua productia este cu siguranta una care va bucura lumea, dar sezonul 2 este inca destul de departe de a fi lansat pentru noi.

Netflix va relua filmarile si productia pentru alte filme si seriale pe masura ce va avea posibilitatea de a face acest lucru in siguranta, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem ce alte anunturi vor mai fi facute de catre compania americana.