iPhone 12: Decizia care va ENERVA Foarte Multi Clienti

iphone 12 casti incarcator

iPhone 12, urmatoarea serie importanta de telefoane pregatite pentru lansare de catre compania Apple, ar putea avea parte de o decizie care in mod sigur va enerva foarte multi clienti, iar asta in conditiile in care asteptarile sunt foarte mari in ceea ce priveste dispozitivele.

Conform unor informatii venite de la analistii americani, s-ar parea ca in cutiile in care vor fi livrate telefoanele din seria iPhone 12 nu ar urma sa fie inclusa o pereche de casti EarPods, ceva ce am mai auzit in trecut din diverse surse, deci e posibil ca informatia sa aiba un substrat real.

Astazi informatia privind lipsurile din pachetul iPhone 12 sunt completate si de faptul ca nu ar urma sa existe si un incarcator in cutia telefonului, ceva ce ar fi tot o premiera, mai ales ca ieri am vazut o imagine cu un nou incarcator rapid de 20W pe care l-a facut compania Apple.

iPhone 12 a avut anuntat saptamana trecuta faptul ca productia urmeaza sa inceapa in cursul acestei veri, insa acum vin informatii contradictorii care ne spun faptul ca de fapt productia nu urmeaza sa inceapa chiar atat de devreme, ci ar fi de fapt in intarziere la Apple.

iPhone 12 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in luna septembrie, sau poate chiar octombrie, in functie de cum va decurge productia, dar se pare ca va veni cu surprize neplacute pentru unii dintre fanii companiei americane.