Raiffeisen Bank: Anuntul SURPRINZATOR ce-i Vizeaza pe Romani

Raiffeisen Bank a facut un anunt surprinzator care ii vizeaza pe toti romanii, iata ce a descoperit banca, si ce ne arata astazi despre toata tara.

0

Raiffeisen Bank obiceiuri

Raiffeisen Bank a facut un anunt surprinzator care ii are in vedere pe toti romanii, iar informatiile dezvaluite ne arata ce s-a intamplat in multa parte din tara in ultimele luni de zile. Cei de la Raiffeisen Bank au publicat un studiu facut in Romania, iar acesta ne spune la ce au renuntat romanii in perioada starilor de urgenta si alerta din ultimele trei luni de zile, ele fiind impuse de catre pandemia de Coronavirus pentru a-i proteja pe toti cetatenii.

Raiffeisen Bank ne dezvaluie ca 72% dintre romani au renuntat la iesitul in oras din cauza pandemiei de Coronavirus in ultimele trei luni, dar asta e normal, pentru ca totul a fost inchis. 62% dintre romani anu renuntat deasemenea la cumparatul de obiecte de imbracaminte, conform celor de la Raiffeisen Bank, in timp ce 50% au renuntat sa cumpere produse electrocasnice, care oricum ar fi fost greu de livrat in toate aceste conditii.

Raiffeisen Bank: Anuntul SURPRINZATOR ce-i Vizeaza pe Romani

Raiffeisen Bank ne da de inteles deasemenea ca 46% dintre romani au renuntat sa mai cumpereproduse IT, sau diverse gadget-uri electronice, ceea ce a fost dezvaluit si de catre diverse magazine online. Pe de alta parte, 32% au renuntat la cumparat mancare la domiciliu, sau prin sistem takeaway, iar aici Raiffeisen Bank face o dezvaluire interesanta, pentru ca desi optiunea de a cumpara mancare cu livrare la domiciliu a existat tot timpul, nu multi au profitat de ea.

6 din 10 români spun că au fost afectați financiar în urma crizei sanitare. În ultimele trei luni, majoritatea românilor…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Joi, 25 iunie 2020

Raiffeisen Bank ne spune ca o scadere mai mica a fost inregistrata pentru cumparaturile de alcool, tigari, si alte produse din categoria viciilor, ceea ce nu e tocmai o surpriza. In final, romanii n-au renuntat decat in proportie de 12% la facut planuri de achizitii, chiar daca in general n-au cumparat produsele pe care le doreau, iar studiul dezvaluit de catre Raiffeisen Bank ne arata ca romanii si-au schimbat multe obiceiuri, in general pe cele care generau cheltuielile mai mari.

Raiffeisen Bank stie a aprobat deasemenea destul de multe cereri pentru amanarea platii ratelor la credite, deci are o oarecare idee cu privire la felul in care pandemia de Coronavirus i-a afectat pe romani.