DACIA Logan 2021: Nou Model LANSAT Printre Multe alte Masini

DACIA Logan 2021 va fi lansata in cursul acestui an de catre DACIA, insa va veni la "pachet" cu multe alte modele de masini pregatite de catre romani.

DACIA Logan 2021 aglomeratie

DACIA Logan 2021 este doar unul dintre noile modele de masini pe care DACIA le va lansa pentru clientii din toata Europa, si nu numai, in cursul anului viitor, prezentarea oficiala a masinii fiind deja programata. Vorbim despre o prezentare care ar urma sa aiba loc la salonul auto de la Paris pentru DACIA Logan 2021, insa nu doar aceasta masina va fi dezvaluita atunci, ci ea va fi parte dintr-o lansare mai ampla care va fi organizata de catre cei de la DACIA.

DACIA Logan 2021 va fi singurul sedan care va fi lansat de catre producatorul Roman, iar asta pentru ca separat de ea vom vedea inclusiv un nou model al Sandero, care desigur ca va veni si cu multe alte surprize interesante. DACIA Logan 2021 nu va fi lansata si intr-un model MCV, cei de la DACIA luand decizia de a renunta la aceasta serie, ceea ce nu e tocmai surprinzator, insa eliminarea acestor modele va face loc pentru lansarea ltor versiuni.

DACIA Logan 2021: Nou Model LANSAT Printre Multe alte Masini

DACIA Logan 2021 va fi acompaniata deasemenea si de un inlocuitor pentru Lodgy, iar aici vorbim despre acel nou SUV cu 7 locuri despre care v-am tot vorbit in ultima perioada in repetate randuri. Pe langa toate acestea, DACIA Logan 2021 va fi prezentata si cu un nou model al Dokker, aparent ultimul din seria de masini de acest gen pe care producatorul roman o va pune in vanzare, iar aici vorbim despre o surpriza cu decizia de a renunta la ele.

DACIA Logan 2021 nu va fi totusi in centrul atentiei pentru ca in prima parte a anului 2021 isi va face aparitia inclusiv versiunea Spring, prima masina electrica a producatorului roman. Foarte multa lume se va concentra pe aceasta masina, iar asta pentru ca, spre deosebire de DACIA Logan 2021, va veni cu ceea ce asteapta foarte multi europeni de la grupul Renault, o masina electrica ieftina, dar asta vine si cu alte compromisuri.

DACIA Logan 2021 va fi o masina aproape la fel de ieftina precum modelele actuale, dar va arata mai bine, si va veni cu mai multe surprize interesante, asa ca ramane de vazut cate zvonuri se vor dovedi a fi adevarate.