Vodafone: Mesajul SPECIAL pentru TOTI Clientii din Romania

Vodafone are un mesaj special pentru toti clientii din Romania astazi, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca le folosesti serviciile in toata tara.

Vodafone cartonase

Vodafone are un mesaj special foarte important pentru toti clientii sai din Romania, operatorul venind in intampinarea nevoilor oamenilor cu ceva ce se poate dovedi a fi foarte util. Cei de la Vodafone au anuntat in luna iunie ca le ofera clientilor posibilitatea de a castiga premii in produse si bani daca aleg sa isi plateasca online facturile pentru servicii, sau sa faca reincarcari pentru cartelele prepay, aceasta fiind o metoda de a tine oamenii departe de magazine.

Vodafone are un concurs care le permite clientilor din Romania sa participe prin adunarea de cartonase de fiecare data cand platesc factura online, sau reincarca o cartela prepay. Fiecare actiune de acest gen facuta prin My Vodafone de catre clientii Vodafone din Romania le aduce cate un cartonas, insa ei trebuie sa adune o colectie de 12 cartonase pentru a avea sansa de a castiga unul dintre zecile de premii care sunt oferite de catre operator acum.

Vodafone: Mesajul SPECIAL pentru TOTI Clientii din Romania

Vodafone ofera pentru acest concurs 15 televizoare LED Phillips cu diagonala de 139 centimetri, 25 de premii in valoare de 500 de euro fiecare, 1000 de vouchere cu 6 luni cadou pentru HBO Go, sau 100 de vouchere eMAG de 400 LEI. Dupa cum puteti vedea, cei de la Vodafone au gandit o serie de premii destul de interesante si utile pentru cei care vor sa-si plateasca online facturile, sau sa faca reincarcari, si n-ar fi rau sa profitati de campania de acum.

Vodafone ofera inclusiv trofee care sunt utile in cadrul Mystery Box pentru cei care sunt activi acolo, astfel ca beneficiile sunt destul de mari pentru cei dornici sa aiba parte de aceste gratuitati. Desigur ca nu trebuie sa uitati ca platile facturilor si reincarcarile trebuie facute exclusiv prin My Vodafone, altfle cei de la Vodafone nu va vor oferi cartonasele care va ajuta sa adunati cartonasele in baza carora puteti face colectia, si a castiga premiile de mai sus.

Vodafone mai are aceasta campanie promotionala disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca profitati de ea cat se poate de repede inainte ca aceasta sa dispara in totalitate.