Facebook: Noua Functie la care NU te-ai fi Asteptat Vreodata

Facebook stiri vechi

Facebook va lansa o functie la care nu te-ai fi asteptat vreodata, compania luand prin surprindere multa lume cu decizia de a o oferi, chiar daca pentru unele persoane ea s-ar putea dovedi a fi destul de utila, si ar mai putea raspandi distributia de a readuce in atentie stiri false.

Facebook va lansa in curand o noua functie speciala care le va spune oamenilor daca o stire pe care urmeaza sa o distribuie in cadrul retelei de socializare are o vechime mai mare de 3 luni de zile, deci este continut vechi, care poate nu mai este de actualitate.

Facebook are si o imagine in care este demonstrata aceasta noua functie din cadrul aplicatiei de mesagerie, si puteti vedea cum le este prezentat oamenilor faptul ca stirea respectiva este mult prea veche in raport cu momentul in care este republicata.

Facebook sustine ca stirile cele mai recente sunt cele care prezinta in cel mai bun context respectiva informatie, si ca informatiile vechi readuse in atentia oamenilor pot genera confuzie inutila, ceea ce desigur duce la prezentarea eronata a informatiilor mai departe.

Facebook stiri vechi publicare

Facebook face aceasta schimbare in mod complet surprinzator, dar daca ne gandim ca are o foarte mare problema cu stirile false, modificarea este totusi una de bun augur pentru utilizatorii care pot fi usor manipulati de informatiile vechi prezentate ca fiind noi.