iPhone 12 Pro: Vestea cea mai BUNA pe care o Asteptau Fanii Apple

iPhone 12 Pro 120 hz

iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max au astazi parte de o veste neasteptat de buna, iar asta pentru ca ni se confirma o schimbare foarte mare pe care o asteptam de foarte multa vreme pentru telefoanele companiei Apple, iar dupa ani, si ani, de zile, iata ca ea vine.

iPhone 12 Pro urmeaza sa aiba un ecran cu rata de refresh de 120 Hz, la fel ca si iPhone 12 Pro Max, telefoanele companiei Apple ajungand intr-un final din urma concurenta in ceea ce priveste fluiditatea cu care este redata interfata sistemului de operare.

iPhone 12 Pro ar trebui sa aiba aceeasi tehnologie pe care o vedem pentru ecranul tabletelor iPad Pro, acestea avand rata de refresh de 120 Hz inca de acum cativa ani, iar transferarea tehnologiei in telefoanele iPhone a fost zvonita in cam fiecare dintre ultimii 2 ani.

iPhone 12 Pro ar trebui sa aiba aceasta rata de refresh de 120 Hz oferita pentru ecran la rezolutia sa maxima, nu la una intermediara, asa cum s-a intamplat in cazul Samsung GALAXY S20 in primavara acestui an, si asta e o veste foarte buna.

iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max vor fi lansate in toamna acestui an, undeva prin septembrie, sau octombrie, asa ca nu vom mai avea chiar atat de mult de asteptat pana cand noile modele de telefoane vor fi dezvaluite de catre Apple.