Telekom: Anuntul Urias cu Vestea GROZAVA pentru TOTI Romanii

Telekom anunta o veste grozava pentru toti romanii, nu doar pentru clienti, iata ce trebuie sa stii, si de ce te vei putea bucura de la operator.

Telekom fotografie

Telekom a avut in ultimele luni grija de toti clientii sai dn Romania cu foarte multe surprize foarte bune, in special in perioada starii de urgenta, insa vestile bune continua si in starea de alerta. Cei de la Telekom au organizat online diverse sesiuni de spectacole, concerte, workshop-uri, iar astazi vorbim despre altceva la fel de bun, insa de aceasta data pentru cei care fac fotografii cu telefoanele mobile, un tutorial special urmand a fi transmis pe Facebook.

Telekom ii anunta pe toti romanii ca in data de 30 iunie urmeaza sa transmita pe pagina sa de Facebook un fel de workshop in care Vlad Eftenie urmeaza sa discute despre trucuri pentru a face poze bune cu telefoanele. Telekom spune ca Vlad Eftenie este unul dintre cei mai apreciati fotografi din Romania, deci in mod normal ar trebui sa fie o prezentare foarte utila pentru cei care nu vor sa umble cu aparate foto profesionale dupa ei tot timpul.

Telekom: Anuntul Urias cu Vestea GROZAVA pentru TOTI Romanii

Telekom va transmite aceasta sesiune speciala in data de 30 iunie incepand cu ora 12:00, adica la miezul zilei de marti, alegerea fiind una destul de neobisnuita, avand in vedere ca atunci lumea e la serviciu. Chiar si asa, cei care nu pot sa vada in direct sesiunea de sfaturi facuta de catre Vlad Eftenie, o vor putea vedea mai tarziu pe pagina de pe Facebook a celor de la Telekom, deci nimeni nu pierde ocazia de a invata cum sa faca poze bune cu telefonul.

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să deții propriul studio foto în buzunar? 🤳 Alătură-te inițiativei noastre de a ține…

Publicată de Telekom Romania pe Joi, 25 iunie 2020

Telekom continua cu ideile foarte bune, in special intr-o perioada in care lumea ignora pericolul si pleaca in vacante, iar daca tot o face, macar sa faca si niste poze bune cu telefoanele. Stie toata lumea ca telefoanele sunt cele mai folosite pentru a inregistra poze, iar daca exista o popularitate atat de mare pentru aceasta functie, orice fel de sfaturi si recomandari de la fotografii profesionisti pentru a face poze bune sunt binevenite, iar Telekom ne ajuta.

Telekom ar mai putea organiza sesiuni de acest gen in viitor, si ar fi bine sa prezinte mai multe sfaturi si recomandari pentru a “scoate” tot ce se poate din telefoanele mobile, si tabletele noastre.