Netflix: Anunt cu SURPRIZE Mari pentru Abonatii din Romania

Netflix a publicat un anunt cu surprize mari pentru toti abonatii din Romania, iata ce mesaj vine de la platforma, si ce trebuie sa stii despre el acum.

Netflix gazeta

Netflix a publicat un nou anunt cu surprize mari si bune pentru abonatii din Romania, si daca inca nu ati aflat de el, poate ca va va ajuta sa va faceti weekend-ul ceva mai bun decat credeati. Mai exact, cei de la Netflix au anuntat filmele si serialele care au fost lansate in cadrul platformei chiar saptamana aceasta, dar si ceea ce urmeaza sa apara saptamana viitoare, deci stiti ce puteti urmari in weekend, si ce vom putea vedea saptamana viitoare.

Netflix a publicat in platforma documentarul Athlete A, prezentarea unor povesti ale gimnastilor americani si un scandal care a cutremurat din temelii federatia de gimnastica din SUA. Trecand la un cu totul alt titlu, Netflix a lansat si Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, o comedie care prezinta ascensiunea unei trupe din Islanda pentru a castiga binecunoscutul concurs european de muzica, si vorbim despre o comie cu Will Farell si Rachel McAdams.

Netflix: Anunt cu SURPRIZE Mari pentru Abonatii din Romania

Netflix a lansat deasemenea saptamana asta Crazy Delicious si Nobody Knows I’m here, titlurile atragand atentia unui numar destul de mare de utilizatori pana in momentul de fata. La toate acestea se adauga si un documentar numit Home Game, acesta avand in centrul diverse sporturi din multe sone de pe glob, sporturi periculoase, cae desigur ca au fost foarte interesante ca sursa pentru un documentar pe care Netflix l-a finantat pentru abonati.

Aici aveți mersul filmelor.

Publicată de Netflix pe Vineri, 26 iunie 2020

Netflix pregateste pentru maine lansarea sezoului al treilea al serialului Dark, iar saptamana viitoare asteptam Unsolved Mysteries, chiar incepand cu data de 1 iulie. Pe 3 iulie va fi lansat sezonul al treilea din serialul Cable Girls, iar asa Netflix incepe luna viitoare destul de puternic, cu noi titluri importante de care se pot bucura abonatii care platesc pentru continut, desi el este mai putin, cantitativ, in raport cu cel oferit in alte zone de pe glob.

Netflix are pregatite in urmatoarele luni si multe alte lansari de care ar trebui sa fim atenti, pentru ca foarte mult continut bun va fi oferit de catre platforma de streaming video la cerere pentru noi in viitorul apropiat.