Samsung GALAXY Note 20: Design-ul FINAL Dezvaluit in Poze

Samsung GALAXY Note 20 design-ul final al noului model de telefon este dezvaluit astazi de o serie de imagini interesante, iata ce ne este prezentat.

Samsung GALAXY Note 20 forma

Samsung GALAXY Note 20 are design-ul final dezvaluit astazi de primele poze care ne arata ce urmeaza sa fie oferit pentru noul model de telefon care va ajunge la utilizatorii din intreaga lume. Ceea ce vedem mai jos este o carcasa facuta pentru Samsung GALAXY Note 20 in baza design-ului final pe care telefonul il va avea, iar multumita ei ne putem face o idee buna cu privire la ceea ce urmeaza sa ne fie oferit cand vom cumpara noul model de telefon al coreenilor.

Samsung GALAXY Note 20 va avea o camera cvadrupla, asa cum ne-au spus unele zvonuri, trei senzori de imagine standard, impreuna cu unul ToF urmand a fi implementati, asa cum se intampla si in S20 Ultra. Versiunea pentru care a fost facuta aceasta carcasa este Samsung GALAXY Note 20 Ultra, sau Plus, indiferent cum anume se va numi telefonul cand va fi lansat, astfel ca in versiunea standard n-ar trebui sa vedem ceva similar oferit de catre cei de la Samsung.

Samsung GALAXY Note 20: Design-ul FINAL Dezvaluit in Poze

Samsung GALAXY Note 20 forma finala

Samsung GALAXY Note 20 nu are si o folie care sa ne arate ce vom vedea pentru ecran, dar este de presupus ca vom vedea tot o perforatie pentru camera, tot in mijlocul ecranului. Samsung GALAXY Note 20 nu va veni fara o perforatie pentru camera frontala pentru ca tehnologia care permite ascunderea camerei sub ecran nu este deocamdata pregatita pentru a fi lansata, astfel ca ramanem cu un design similar cu cel vazut in modelele anterioare.

Samsung GALAXY Note 20 forma carcasa

Samsung GALAXY Note 20 va veni totusi cu schimbari mari in interior, acolo unde este asteptat un nou procesor mult mai performant, o baterie de capacitate mai mare, spatii de stocare mai rapide, si RAM mai rapid. Seria de telefoane Samsung GALAXY Note 20 va aduce schimbari mari din multe puncte de vedere, insa trebuie sa fie si asteptari moderate pentru ca nu tot ceea ce isi doresc toti clientii va di indeplinit de catre acest upgrade mare.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat in data de 5 august, conform celor mai recente zvonuri in legatura cu telefonul, insa nu se stie deocamdata o data clara la care va avea loc lansarea.