CEC Bank: Mesajul pentru Clientii Romani, ce TREBUIE sa Stii

CEC Bank are un mesja pentru toti clientii din Romania, unul de care ar fi bine ca foarte multa lume sa stie chiar in momentul de fata, iata ce transmite.

CEC Bank

CEC Bank are un nou mesaj pentru toti clientii sai din Romania, banca publicandu-l astazi pentru toata lumea, si este vorba despre ceva extrem de util pentru foarte multa lume. Mai exact, cei de la CEC Bank au anuntat clientii din Romania cu privire la un serviciu foarte util de care ei pot beneficia chiar in acest moment, acesta alertandu-i pe oameni prin SMS in momentul in care le intra bani in cont, sau teoretic si cand se retrag.

CEC Bank are un serviciu de alerta prin SMS pe care-l au si alte banci din Romania de ceva vreme, iar asta in conditiile in care aplicatiile pentru telefoane mobile pot trimite notificari in aceleasi conditii. Cei care nu au telefoane care sa permita instalarea aplicatiei celor de la CEC Bank, pot opta totusi pentru acest serviciu de primire de SMS-uri in momentul in care o suma de bani le intra in cont, si asta ii poate ajuta sa afle mai rapid cand primesc bani.

CEC Bank: Mesajul pentru Clientii Romani, ce TREBUIE sa Stii

CEC Bank ofera acest serviciu de livrare de informatii prin SMS de ceva vreme, iar asta vine ca un foarte mare ajutor pentru toti clientii bancii, care nici nu trebuie sa mai verifice banii din cont la un bancomat. Pentru cei care isi primesc salariul pe card, si nu vor sa mai mearga la banca pentru a vedea daca banii au intrat, serviciul de livrare a informatiilor prin SMS este ceva foarte util, CEC Bank impunand totusi o plata lunara pentru folosirea sa.

Activează-ți serviciul Info SMS, ca să știi mereu când îți virează angajatorul salariul sau când primești bani din alte surse.#CECBank #InfoSMS

Publicată de CEC Bank pe Sâmbătă, 27 iunie 2020

CEC Bank percepe suma de 1 euro pe luna pentru conturile din Romania care vor sa foloseasca acest serviciu, in timp ce in cazul conturilor din strainatate suma este de 3 euro pe luna. CEC Bank poate trimite informatii chiar si pentru mai multe detalii decat salariul care intra in cont, astfel ca vorbim despre ceva ce ar trebui activat de catre oricine, mai ales ca e un cost mic pentru client, dar il poate scuti de foarte mult timp pierdut fara rost.

CEC Bank are si alte servicii foarte bune pe care le ofera pentru clientii sai din Romania, si ar fi bine sa va uitati cu atentie la tot ceea ce este disponibil in cadrul website-ului sau chiar acum.