Samsung GALAXY S30: Vestea Extrem de PROASTA pentru Telefon

Samsung GALAXY S30 are parte de o veste extrem de proasta, iata ce anunt a venit astazi cu privire la schimbarile care vor veni impreuna cu el.

Samsung GALAXY S30 snapdragon

Samsung GALAXY S30 este in centrul unei vesti extrem de proaste, si cam acelasi lucru va fi valabil inclusiv pentru celelalte modele de telefoane Android care vor fi lansate in cursul anului 2021. Conform unor informatii venite in legatura cu noul chip Qualcomm Snapdragon 875, acesta urmeaza sa fie cu 100 de dolari mai scump decat Qualcomm Snapdragon 865, diferenta fiind una uriasa, iar asta va afecta pretul final al Samsung GALAXY S30.

Samsung GALAXY S30 nu va avea noul chip cumparat chiar la pretul de pornire la care Qualcomm il va pune in vanzare, dar chiar si asa, e de asteptat ca el sa fie totusi cu macar 50 de dolari mai mare. E improbabil ca Samsung sa absoarba costul nou de fabricare pentru acest chip, mai ales ca el este unul ridicat, astfel ca tot costul va fi transferat la clienti.

Samsung GALAXY S30: Vestea Extrem de PROASTA pentru Telefon

Samsung GALAXY S30 va fi, deci, mai scump decat modelul de anul acesta, iar acesta este un lucru cat se poate de sigur, mai ales ca vor mai fi si alte componente mai scumpe separat de procesor. Desigur ca toate aceste detalii vor fi disponibile abia dupa ce Samsung GALAXY S30 va fi lansat, si va fi dezasamblat pentru a se vedea ce ascunde in interior, iar cei de la Samsung pregatesc foarte multe surprize excelente pentru clientii din toata lumea.

Samsung GALAXY S30 in mod sigur va veni cu un ecran mai bun, camere mai bune, o baterie mai mare, RAM mai rapid, mediu de stocare mai performant, si chiar mult mai multe decat atat. Toate aceste vesti sunt grozave pentru utilizatorii din intreaga lume, chiar daca pretul de vanzare al Samsung GALAXY S30 va fi mai mare, macar pentru aceasta crestere vom avea si o varietate de noutati importante de care sa ne putem bucura cu telefonul.

Samsung GALAXY S30 va fi lansat, cel mai probabil, in cursul lunii martie a anului 2021, prezentarea putand fi programata pentru luna februarie, dar mai multe detalii vom afla abia anul viitor.