YouTube anunta o noua functie surpriza pentru toti oamenii

youtube functie surpriza aplicatie

YouTube implementeaza o noua functie foarte interesanta pentru oamenii din intreaga lume, compania dorind sa ofere o noua experienta de a folosi platforma sa de video sharing de pe telefoane mobile si tablete, chiar de acum.

YouTube urmeaza sa le permita oamenilor sa combine clipuri video a maxim 15 secunde intr-un singur clip video care poate fi publicat pe oricare dintre canalele proprii, si vorbim despre o idee foarte interesanta a companiei detinute de Google.

YouTube va aduce, practic, sistemul din spatele Stories in canalele creatorilor de continut, si totul pentru ca functia Stories din aplicatie nu a avut tocmai parte de o poveste de succes, asa ca aceasta noua idee ar putea fi ceea ce era necesar pentru ca lumea sa foloseasca un sistem de acest gen.

“Testarea unei modalități de a înregistra videoclipuri cu mai multe segmente: Testăm o nouă modalitate pentru ca creatorii să înregistreze cu ușurință mai multe clipuri direct în aplicația mobilă YouTube și să încarce sub forma unui singur videoclip. Dacă sunteți în acest experiment, veți vedea o opțiune pentru a „crea un videoclip” în fluxul de încărcare mobilă. Atingeți sau mențineți apăsat butonul de înregistrare pentru a înregistra primul clip, apoi atingeți din nou sau eliberați butonul pentru a opri înregistrarea acelui clip.

Repetați acești pași până când ați capturat imagini de până la o lungime maximă de 15 secunde. Dacă doriți să încărcați un videoclip mai lung, veți putea totuși să o faceți încărcând din galeria telefonului dvs. în loc să înregistrați prin aplicație. Începem aceste experimente pe mobil (atât Android cât și iOS) cu un grup mic de oameni în timp ce adunăm feedback.”