BANCA Transilvania: Anunt de ATENTIONARE catre TOTI Clientii

BANCA Transilvania are un anunt foarte important cu o atentionare pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

BANCA Transilvania urgente

BANCA Transilvania a publicat astaz un nou mesaj de atentionare pentru toti clientii sai din Romania, iar asta in contextul in care a publicat si acum o saptamana un mesaj similar. Atunci cei de la BANCA Transilvania au publicat acele mesaje ca unele de atentionare pentru clientii care in loc sa stea in case sa se protejeze veneau in agentiile sale chiar daca nu aveau de rezolvat probleme urgente, ceea ce genera aglomeratie in respectivele locatii.

BANCA Transilvania are acum un mesaj de atentionare ceva mai generic, care nu face referire directa la agentiile sale, ci le spune clientilor sa se protejeze in general de o posibila infectare. Aceasta atentionare care vine de la BANCA Transilvania este una la care toata lumea ar trebui sa fie extrem de atenta pentru ca vorbim despre o situatie in care noi toti trebuie sa ne protejam unii pe altii, pandemia de Coronavirus fiind in continuare foarte puternica in Romania.

BANCA Transilvania: Anunt de ATENTIONARE catre TOTI Clientii

BANCA Transilvania este doar una dintre marile companii romanesti care este interesata sa aiba atat clientii, cat si angajatii, in deplina siguranta in orice moment, astfel atentionarea e una importanta. Cei de la BANCA Transilvania le ofera clientilor din Romania o varietate de servicii prin care sa isi rezolve online orice fel de probleme pe care le au, iar asta este important pentru ca ii poate tine pe oameni departe de oricare dintre agentiile sale.

Încearcă toate soluțiile alternative, online pentru siguranța ta și a celor dragi. #SaAuzimdeBine

Publicată de Banca Transilvania pe Luni, 29 iunie 2020

BANCA Transilvania are disponibile servicii online care ne permit sa facem cam orice ne poate trece prin cap, singura conditie fiind sa dorim sa ne folosim efectiv de ele, si sa evitam deplasarile. Daca luati in calcul si faptul ca afara este extraordinar de cald, probabil ca ar trebui sa va ganditi ca in agentiile BANCA Transilvania este permis accesul limitat, deci e posibil sa asteptati in strada sa intrati, asa ca mai bine incercati sa rezolvati problemele de la distanta.

BANCA Transilvania va continua sa isi protejeze clientii, si va incerca sa implementeze cele mai bune masuri de siguranta pentru ei, astfel ca ramane de vazut in ce masura oamenii vor tine cont de atentionari.