Orange: SURPRIZA pentru MILIOANE de Clienti, ce NU ai Stiut

Orange are o surpriza uriasa pentru milioane de clienti din Romania, iata ce nu ai stiut pana acum, dar de ce te poti bucura in acest moment.

Orange distractie

Orange vine cu o surpriza uriasa pentru milioane de clienti din Romania, si are pentru ei ceva ce foarte multi nu credeau ca vor vedea prea curand, insa iata ca se intampla si lucruri bune. Cei de la Orange au decis sa lanseze o serie noua de abonamente, pe care le gasiti in aceasta pagina, ele avand mai mult internet inclus decat cele vechi, dar si o gama foarte variata de alte beneficii, printre care se numara si trafic gratuit in retelele de socializare.

Orange le ofera clientilor posibilitatea de a accesa Facebook, sau de a folosi WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram, etc, fara ca traficul facut in aceste platforme sa fie contorizat in cel total. Ideea este una extrem de buna, si ea este aplicata de catre concurentii sai de ceva vreme, insa iata ca intr-un final inclusiv Orange decide sa le ofere clientilor trafic gratuit in aceste platforme de socializare, si asta ar trebui sa faca toti operatorii chiar acum.

Orange: SURPRIZA pentru MILIOANE de Clienti, ce NU ai Stiut

Orange a decis deasemenea sa ofere mai multe abonamente cu internet nelimitat pentru clientii din Romania, dar si cu internet in roaming, ceea ce ne arata ca toata concurenta din tara aduce si beneficii pentru noi. Orange vrea sa le ofere clientilor sai din toata tara doar cele mai bune oferte posibile pentru serviciile de telecomunicatii de care acestia beneficiaza, iar abonamentele din aceasta pagina v-ar putea convinge sa faceti o prelungire.

Orange nu are abonamente la fel de ieftine ca Digi Mobil, sau Telekom, dar asta e perfect normal din moment ce are si o infrastructura cu mult, mult mai buna decat cea a concurentilor sai. Calitatea costa, asa cum prea bine stiti deja, iar Orange incearca sa le ofere oamenilor doar cea mai buna calitate posibila, si cele mai multe beneficii, chiar daca asta inseamna ca preturile sunt cu putin mai mari decat ceea ce exista la concurenta acum.

Orange are aceste abonamente disponibile pentru toata lumea chiar din acest moment, asa ca ramane doar ca fiecare sa se decida ce fel de abonament vrea sa contracteze de la operator.