BCR Romania: Ce Primesc GRATUIT TOTI Clientii din Romania

BCR Romania ofera gratuit pentru toti clientii din Romania ceva ce foarte putini credeau ca pot primi fara sa plateasca, iata de ce ne putem bucura.

BCR Romania mobile

BCR Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, iar pentru toti clientii din diverse colturi ale Romaniei are ceva special de care toata lumea se poate bucura in mod gratuit. Vorbesc despre sistemele de plati mobile cu telefonul pe care cei de la BCR Romania le ofera pentru clientii din toata tara, acestea fiind disponibile pe platformele iOS si Android pentru oricine, si multumita lor poate fi simplificat foarte mult viata tuturor.

BCR Romania ofera de ceva vreme posibilitatea de a face plati mobile folosind George Pay, iar din 2020 a introdus inclusiv posibilitatea de a face plati mobile folosind Apple Pay, dar numai cu iPhone. Daca in cazul George Pay vorbim despre  aplicatia BCR Romania care ofera posibilitatea de a face plati mobile la POS-uri cu telefoanele Android, in cazul Apple Pay este vorba despre sistemul dezvoltat de catre compania americana, care poate fi folosit doar direct din telefon.

BCR Romania: Ce Primesc GRATUIT TOTI Clientii din Romania

BCR Romania ofera gratuit ambele sisteme de plati mobile cu telefonul pentru clientii din toata tara, teoretic indiferent ce fel de card aveti la banca, ar trebui sa va bucurati de posibilitatea de a face platile fara probleme. Activarea Apple Pay este gratuita pentru ca Apple un percepe vreun comision, iar in mod teoretic inclusiv pentru George Pay ar trebui sa fie gratuitate in ceea ce priveste activarea, BCR Romania trebuind, in mod normal, sa permita folosirea fara plata a serviciului.

BCR Romania nu este singura banca din Romania care ofera in mod separat sisteme de plati mobile cu telefonul, aproape fiecare avand cate unul propriu separat de Apple Pay. Cei de la BCR Romania au si recomandat folosirea sistemelor de plati mobile cu telefonul in perioada pandemiei de Coronavirus pentru a mai reduce din riscurile de infectare prin evitarea folosirii bancnotelor, si probabil ca destul de multa lume a inteles sa faca asta.

BCR Romania are pentru toti clientii din tara disponibile in mod gratuit cele doua sisteme de plati mobile, si daca inca nu le-ati activat, poate ca ar fi bine sa o faceti chiar in acest moment.