Vodafone: Vestea GROZAVA care ii va BUCURA pe TOTI Romanii

Vodafone are o veste grozava care ii va bucura pe toti romanii, nu doar pe clientii sai din toata tara, iata ce a decis sa faca operatorul acum.

Vodafone sarmalele

Vodafone vine astazi cu o veste grozava pentru toti romanii, nu doar pe clientii sai din Romania, iar asta pentru ca vorbim si despre o surpriza care vine intr-un moment important. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat ca vor organiza un nou eveniment important pentru toti clientii romani, iar acesta ii are in centru pe cei de la Sarmalele Reci, care vor organiza un concert in cursul acestei saptamani, el fiind transmis in direct prin Facebook.

Vodafone ii anunta pe toti romanii ca acest concert care are in centru trupa Sarmalele Reci urmeaza sa fie transmis in direct prin intermediul retelei de socializare Facebook in cursul zilei de sambata, de la ora 21:00. Practic, Vodafone isi continua seria de evenimente interesante pe care le organizeaza pentru toti romanii, si a trecut de la teatru din nou la concerte cu trupe foarte cunoscute, Sarmalele Reci fiind una dintre cele mai vechi, si mai apreciate, din Romania.

Vodafone: Vestea GROZAVA care ii va BUCURA pe TOTI Romanii

Vodafone sarmalele reci

Vodafone a transmis chiar in cursul acestui weekend un concert global care i-a avut in centru pe unii dintre cei mai populari artisti din lume, el fiind urmarit de catre foarte multa lume. Acel concert a fost organizat pentru a sustine lupta impotriva Coronavirus, insa cel cu Sarmalele Reci este facut de catre Vodafone doar pentru a le oferi romanilor putin divertisment intr-o perioada in care au nevoie si de vesti bune in viata lor de zi cu zi.

Vodafone pare sa fi cam pus capat evenimentelor zilnice pe care le-a organizat in perioada starilor de urgenta, si de alerta, iar acum trece la unele mai importante pentru romani. E posibil ca Sarmalele Reci sa fie doar inceputul evenimentelor de acest gen in Romania, iar Vodafone sa mai transmita si alte evenimente de acest gen pentru toti romanii, dar deocamdata nu exista detalii cu privire la planurile lor pentru perioada urmatoare.

Vodafone transmite toate evenimentele si prin website-ul sau, si prin pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook, astfel ca fiecare alege ce vrea pentru a urmari evenimentele de acest gen.