BANCA Transilvania: Anuntul IMPORTANT cu SURPRIZA pentru Romani

BANCA Transilvania a facut un anunt foarte important pentru toata Romania, iata ce surpriza a fost dezvaluita pentru cetatenii din toata tara azi.

BANCA Transilvania tenis

BANCA Transilvania a facut cu doar cateva zeci de minute in urma un anunt foarte important care ii vizeaza nu doar pe clientii sai din Romania, ci pe toti romanii, si asta pentru ca e ceva la care nu multi s-ar fi asteptat. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au anuntat ca pe 2 iulie va incepe un turneul de tenis la care vor participa unele dintre cele ma cunoscute jucatoare de tenis din Romania, iar Simona Halep va fi deasemenea prezenta, putin.

BANCA Transilvania anunta ca turneul Winners Open are loc la Bucuresti intre 2 – 5 iulie, iar el va putea fi urmarit live prin intermediul Facebook, dar si al Digi Sport, de catre oricine este interesat. Vorbim despre multe meciuri de tenis care vor avea loc in turneul care se va disputa la Bucuresit, iar cei de la BANCA Transilvania sunt doar unii dintre sponsorii care sustin desfasurare acestui eveniment care sigur va atrage foarte mult interes.

BANCA Transilvania: Anunt IMPORTANT, SURPRIZA pentru Romani

BANCA Transilvania spune ca la finalul turneului va avea loc inclusiv un meci demonstrativ intre Simona Halep, Horia Tecau, si Marius Copil, insa pana atunci se vor intrece cateva jucatoare de tenis in competitie. Chiar daca totul se va desfasura fara spectatori, BANCA Transilvania sustine impreuna cu alte mari companii din Romania desfasurarea acestui eveniment foarte interesant, mai ales ca toate competitiile de acest gen au fost oprite de ceva timp.

👉 Winners Open | 2-5 iulie | Cluj-Napoca – turneul care aduce cele mai bune jucătoare românce înapoi pe zgură. Turneul…

Publicată de Banca Transilvania pe Marţi, 30 iunie 2020

BANCA Transilvania ne spune si pagina in care urmeaza sa fie transmise meciurile, iar prin intermediul sau oricine le va putea urmari fara probleme indiferent unde se afla. Chiar daca vreti sa le vedeti de pe telefoane mobile, tablete, calculatoare, BANCA Transilvania va indica locatia in care ele urmeaza sa fie disponibile pentru vizualizare pentru toata lumea, asa ca trebuie doar sa vedeti care este programul, si sa urmariti ceea ce puteti.

BANCA Transilvania sustine prima competitie de acest gen din pandemia de Coronavirus, insa mai mult ca sigur vom vedea si altele finantate de catre cea mai mare banca din Romania.