iPhone 12: Diferentele mari intre modele privind suportul 5G

iphone 12 diferente 5g mmwave

iPhone 12 este o serie de telefoane care urmeaza sa aiba integrat suport pentru tehnologia 5G de catre compania Apple multumita unui modem nou de la Qualcomm, insa din pacate nu toate telefoanele vor fi chiar la fel.

iPhone 12 nu va avea suport pentru tehnologia mmWave in chiar toate modelele care vor fi lansate, si e posibil ca multa lume sa fie dezamagita de ceea ce va primi in modelele mai ieftine, cu suport 5G limitat chiar foarte mult.

iPhone 12 ar urma sa aiba suport mmWave in doar anumite modele de telefoane, iar asta pentru ca Apple foloseste un set de antene proprii, deci dorinta sa de a controla totul va lasa multi clienti fara suport pentru 5G.

“Se estimează că livrările de iPhone 5G cu capacitate mmWate pentru lansare la sfârșitul acestui an vor atinge doar 15-20 de milioane de unități în 2020, comparativ cu o estimare anterioară a lanțului de aprovizionare de 30-40 de milioane de unități, intensificând concurența între furnizorii Apple de substraturi FC-AiP pentru noile telefoane. Următoarele telefoane mmWave 5G vor adopta un proces FCP AiP mai rentabil, cu tehnologia ASE pentru a împacheta modulele AiP, au spus sursele. Se pare că Apple a finalizat trei furnizori de substraturi FC-AiP bazate pe BT, inclusiv unul cu sediul în Taiwan și doi în Coreea de Sud și vor furniza împreună 30-50 de milioane de substraturi, au adăugat un iPhone pentru a necesita 2-3 Module AiP.”